Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Biologische pizza @ Story Deli - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 18-04-2024

  20 augustus, 2013

  Biologische pizza @ Story Deli

  Wist je dat ik de allerlekkerste biologische pizza at bij Story Deli in de wijk Shoreditch in Oost Londen. Hoewel het interieur van dit pizzatentje nog niet af is, kun je er al wél een vorkje prikken.

  Story Deli zit om de hoek van Bethnel Green Road en Brick Lane (let wel: ver weg van de foute Indiase tenten), een restaurant dat mij werd getipt door mijn Londense host John (bekijk hier de binnenkijker in zijn prachtige Britse woning). Blij dat ik was dat ik en mijn reisgenote op de laatste avond er toch een tafel hebben geboekt. Story Deli bestaat uit één ruimte waar plek is voor twee lange houten tafels. Aan de muren links en rechts kun je aan de houten sidetables met hoge brocante spiegels zitten. Het minimalistische geheel deed mij erg denken aan lunchtent Olivia in Madrid.

  Ik nam de pizza met prosciutto, spinazie en gorgonzola (ik hou van schimmelkazen!), mijn reisgenoot koos voor de meest fabulous pizza op de kaart; de Grace Kelly met prosciutto, smashed tomatoes, rode ui, mascarpone en pesto. In één woord: goddelijk. De lekkerste pizza (want dunne, krokante bodem) ooit, maar dat had ik volgens mij al gezegd..

  Story Deli vind je op 123 Bethnal Green Road in Londen.

  © Elisah Jacobs

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu