Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Te koop: mijn signature cognacleren bank - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  4 januari, 2017

  Te koop: mijn signature cognacleren bank

  Na drie jaar van trouwe dienst is de tijd aangebroken dat deze cognackleurige joekel van een bank de deur uit gaat. Ik ben weer toe aan een nieuwe omdat ik het toch mis om een hoekbank te hebben. Dus nu ben ik op zoek naar een liefhebber die mijn cognacleren bank wilt overkopen. Interesse? Lees dan snel verder…

  Onmisbaar in Casa Interior Junkie was natuurlijk dé cognacleren bank in mijn zithoek, mooi pronkend naast mijn knalroze bloesemboom. Hoeveel mailtjes ik wel niet heb gekregen met de vraag waar ik de bank vandaan had. Ik spotte ‘m destijds in Antwerpen. Veel te duur. Totdat ik ‘m in Nederland veel goedkoper vond en meteen kocht.

  Te koop: mijn signature cognacleren bank

  Te koop: mijn signature cognacleren bank

  Knock-offs in overvloed

  Ik betaalde er €2850 voor en nu doe ik ‘m weg voor €1500 (niet lager, want dat doet deze rakker geen eer aan, dan hou ik ‘m liever zelf voor de Man Cave op zolder). Let wel: er zijn genoeg knock-offs in de omloop die natuurlijk veel goedkoper zijn. Maar al deze knock-offs heb ik ook van dichtbij gezien. Deze bank is echt veel mooier. Hij heeft uiteraard drie jaar in onze woonkamer gestaan maar ik vind ‘m alleen maar mooier geworden. Ook omdat ik de bank netjes eens per jaar met ledervet behandelde.

  Meer over de bank

  De bank is gemaakt van anilineleer, een leersoort die wordt gekleurd in een natuurlijk verfbad en afgewerkt met een zo minimaal mogelijke beschermlaag. Het leer neemt snel je eigen lichaamstemperatuur op zodat je lekker warm zit. Het frame is gemaakt van beukenhout welke gevuld is met nozagvering, zachte koudschuim en 2-komponentenvulling. Onder de bank pronken zwart metalen poten (waarvan ook eentje in het midden van de bank om hem extra te ondersteunen).

  Te koop: mijn signature cognacleren bank Te koop: mijn signature cognacleren bank Te koop: mijn signature cognacleren bank

  Afmetingen

  Dit is een 4-zits bank met een breedte van 241 cm en een zitbreedte van 225 cm. De bank is 78 cm hoog en 94 cm. Zithoogte is 42 cm en de zitdiepte is 58 cm.

  Interesse?!

  Wil je meer weten, stuur mij dan een mailtje o.v.v. ‘Cognacleren bank’. Als je interesse hebt, dan wil ik dat de bank voor 23 januari wordt opgehaald i.v.m De Grote Verbouwing.

  Te koop: mijn signature cognacleren bank

  7 reacties op “Te koop: mijn signature cognacleren bank”

  1. Cindy schreef:

   Ik heb laatst een aantal keer een mailtje gestuurd over iets heel anders maar die kreeg ik steeds terug. Weet je waar dat aan kan liggen?

   • interiorjunkie schreef:

    Hey Cindy

    Wat raar, mijn mail doet het gewoon hoor. Heb je wel het juiste emailadres ingevoerd dan?
    info@interiorjunkie.com? Ik krijg gewoon mails binnen namelijk. Als je ‘m steeds terug krijgt dan klopt het adres volgens mij niet.

    Grtjs,
    Elisah

  2. Esther schreef:

   Ik zou graag willen weten waar je hem hebt gekocht! Zo lang op zoek geweest hier naar. Alleen aan 1 heb im niet genoeg, dan dan wil ik dezelfde als 2-zitter er naast hebben….

  3. Rixt schreef:

   Hi Elisah,

   Ik heb je 5 januari meteen een mailtje gestuurd, maar nog geen reactie ontvangen. Is je bank al naar een nieuw baasje?

   Groetjes Rixt

  4. Marleen schreef:

   Hi!!

   Ik ben al heeeel lang op zoek naar een betaalbaar exemplaar!! Heb je hem nog! Ik kan hem zsm komen halen ? Groetjes! Marleen

  5. Chaa schreef:

   Is hij nog te koop? Zo nee, waar heb je hem gekocht?

  6. merel schreef:

   Graag vraag ik of de bank nog te koop is, neem aan van niet ivm verbouwing ,) Maar kun je mij vertellen van welk merk of waar ik deze bank online kan vinden? Hoor graag van je!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu