Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Wil jij bloggen voor Interior Junkie?! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  31 oktober, 2017

  Wil jij bloggen voor Interior Junkie?!

  Ben jij, net als ik, zwaar woonverslaafd en vind je het leuk om over wooninspiratie te bloggen en tegelijkertijd te werken aan je eigen exposure? Ik zoek weer nieuwe enthousiaste bloggers voor mijn bloggersteam die naast schrijven ook goed kunnen fotograferen.

  Ik zoek interior junkies met schrijf- en woontalent die op (twee)wekelijkse basis willen bloggen voor Interior Junkie. Dat kan van alles zijn: van coole binnenkijkers en DIY’s tot aan de leukste woonwinkels in binnen- en buitenland.

  Vereisten bloggersteam

  • In het bezit van een vlotte pen.
  • Bloggen op (twee)wekelijkse basis.
  • Het beeld wat je gebruikt voor je blogpost is zelfgemaakt met een professionele camera (geen mobiel).
  • En bovenal: interieurverslaafd.

  Goed om te weten

  • Bloggen op Interior Junkie is op vrijwillige basis.
  • Door te bloggen voor Interior Junkie werk je meteen aan je eigen exposure; je krijgt je eigen pagina binnen de site met de nodige linkjes naar je social media.
  • Ben je zelf blogger, dan link ik uiteraard ook naar je site en tag ik je op social media. Zo kunnen we elkaar weer helpen.

  Voel je je zwaar aangesproken?

  Stuur mij dan een mailtje o.v.v. ‘Ik wil in het bloggersteam’ met je motivatie, een link naar je Instagram en waarom ik jou zou moeten kiezen voor in het bloggersteam.

  8 reacties op “Wil jij bloggen voor Interior Junkie?!”

  1. Joy schreef:

   Wat gaaf! Ik heb meteen een mail gestuurd! SPANNEND! 🙂

  2. MVS schreef:

   Hi!

   Check m’n site! Ruime ervaring in de styling en interieurbranche, op het moment werk ik als freelance stylist. DIY projecten in de maak. Nieuwsgierig?! Ik hoor graag

  3. Chantal schreef:

   Ja! Ik wil graag bloggen voor Interior Junkie! Sinds januari 2015 heb ik mijn eigen bedrijfje genaamd Kroft Design. Interieur styling, DIY projecten en fijne hotspots zijn de dingen waar ik mij graag mee bezig houdt. Ik volg Interior Junkie al enige tijd en ben groot fan van dit platform. Meer weten? Neem gerust contact op. Groetjes, Chantal

  4. Zoran schreef:

   “bloggen op Interior Junkie is op vrijwillige basis maar uiteraard staan daar eeuwige roem én je eigen pagina op Interior Junkie tegenover!”

   Hallo,

   Ik heb een foto-reportage nodig voor een motor beurs. Op vrijwillige basis maar daar staat eeuwige roem tegenover en heel veel bezoekers zullen uw foto’s zien. Dat is heel veel gratis reclame voor u als fotograaf.

   Wanneer kunt u?

   • Lana schreef:

    Echt schaamteloos dit. Lekker anderen uitbuiten ter aanvulling van jouw eigen website en jij verdient er vervolgens aan. Waarom hou je zo’n uitbuitend systeem in stand. Geef mensen wat ze verdienen en doe niet zo triest. Valt me zwaar van je tegen.

  5. Michelle schreef:

   haha vrijwillige basis en roem? Voor niks komt de zon op?

  6. Marije schreef:

   Hoe leuk ik je platform ook vind, op vrijwillige basis vind ik echt not Done! Kom op! Voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten is in deze fase jammer, helemaal met deze eisen. Valt me van je tegen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu