Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Staycation: een nachtje toeven in Zaandam - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  30 november, 2017

  Staycation: een nachtje toeven in Zaandam

  Nieuw in het bloggersteam is Kelly! Namens Interior Junkie mocht ze een nachtje slapen in boutique hotel Manzo’s Suites in hartje Zaandam. En ja, ze kreeg de volgende ochtend gewoon ontbijt op bed. Dat ze hier eigenlijk niet meer weg wilde, is wel duidelijk.

  Wauw! Ik mocht een nachtje slapen in Manzo’s Suites in Zaandam. Dat je niet naar de grote stad hoeft voor een boutique hotel maakt deze stek wel duidelijk. Manzo’s Suites bestaat uit verschillende Loft Suites (zo’n 38m2 met verzonken bad!) en City Suites (een kleinere hotelkamer, maar net zo mooi) en voor de lovebirds onder ons bestaat er ook een bruidssuite. Elke kamer is ingericht in een ander thema waardoor iedere kamer weer net even anders is (kiezen is dan ook moeilijk). Mijn suite had een enorm bed, een rond bad, heel veel daglicht en natuurlijk een stunning interieur.

  Staycation: een nachtje toeven in Zaandam

  Staycation: een nachtje toeven in Zaandam

  Staycation: een nachtje toeven in Zaandam

  Staycation: een nachtje toeven in Zaandam

  Ik wilde eigenlijk niet meer weg, en dat hoefde gelukkig ook niet. Beneden kun je namelijk naar Manzo’s Bar Bistro voor lunch en diner. Na een aantal heerlijke cocktails ging ik lekker slapen. Blijer kon je mij niet krijgen met het ontbijt op bed de volgende morgen (!).

  Voor een nachtje weg hoef je dus helemaal niet zo ver te gaan. Op een kwartier afstand van Amsterdam is dit een gezellige plek om een nachtje of weekendje door te brengen. Met allerlei leuke winkels, restaurant en barretjes op loopafstand. Wat is er te doen in Zaandam? Genoeg! Wandel of fiets langs de culturele Zaanse spots zoals de Zaanse Schans, Het Czaar Peter huis en de Monet kunstroute. Voor een avondje uit kun je terecht op de dam of in het Zaantheather.

  Staycation: een nachtje toeven in Zaandam

  Staycation: een nachtje toeven in Zaandam Staycation: een nachtje toeven in Zaandam

  Staycation: een nachtje toeven in Zaandam

  Waar vind je het?

  Manzo’s Suites vind je op Dam 7 in Zaandam. Goed om te weten: de winkeltjes vind je direct om de hoek.

  kellydevries‘Creatief’, ‘spontaan’ en ‘ambitieus’, zijn de woorden die Kelly het beste omschrijven. Van jongs af aan zocht zij een manier om haar creativiteit te uiten. Met een diploma ‘Interieuradviseur’ op zak is zij begonnen met een studie aan de “Akademie Vogue”. Het doel van het komende jaar, is om haar eigen bedrijf van de grond te krijgen: Designersunit. Met haar oog voor detail gaat ze vele mensen inspireren om hun droomhuis te creëren! Volg haar via Instagram, haar website en Facebook.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu