Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn boekenkast: The Selby - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  24 augustus, 2012

  Mijn boekenkast: The Selby


  M’n meest favoriete boek in mijn boekenkast. Dé bijbel als ik zo vrij mag zijn: ‘Todd Selby is in your place’. Een must voor iedere interior junkie.

  De man ken je vast wel van zijn website waar hij regelmatig binnenkijkers plaatst van de huizen van creatieve mensen als Karl Lagerfeld, Erin Wasson, Christian Louboutin en Lou Doillon. Prachtige fotoreportages in een scrapbookachtige stijl. Eyecandy! Hoop toch echt dat de man eens bij mij langskomt. Maar de VT Wonen is ook goed hoor.
   
   


  © Elisah Jacobs

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu