Persdag IKEA

Ik geef toe: ik heb IKEA in menig blog afgekraakt. Gewoon omdat ik het té standaard vind voor in mijn interieur. Toch heeft de Zweedse woonketen mijn hart het laatste jaar veroverd.

En dat had niet alleen met de PAX-kasten te maken (ik heb een 3 meter lange PAX-kast..). Hun opbergsystemen en woonaccessoires vind ik gewoonweg geniaal. En de samenwerking met verschillende Scandinavische interieurdesigners ook. In mijn woning vind je nog steeds geen IKEA-meubels, maar qua accessoires ben ik aardig op weg. Vooral het nieuwste servies in vrolijke paars- en azuurblauwe tinten inclusief waterflessen zijn erg fijn!

Daarom nam ik ook even een kijkje bij de IKEA persdag in Haarlem waar de nieuwste collectie werd getoond. Tussen het winkelend publiek struinde ik de 2013-collectie af. En het zag er weer goed uit.

IKEA is sinds 1951 een begrip in woonland en voor de 2013-catalogus is er een oldtimer in een nieuw jasje gestoken. Uiteraard moesten wij journalisten even op de foto met het ding. Het resultaat is verbluffend, al zeg ik het zelf.

 

 

Reageer ook