Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Rondstruinen op Kaap de Groene Hoop - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  19 augustus, 2015

  Rondstruinen op Kaap de Groene Hoop

  Hoera! SAIL is vandaag van start gegaan. Heb jij ook al vrij genomen? Niet alleen de honderden schepen, van groot tot klein, zijn een bezoekje waard. Ook het gratis festival welke woonwinkel Woodies at Berlin op een steenworp afstand van alle scheoen organiseert, is het proberen waard. Komt allen!

  Op Kaap de Groene Hoop kun je van alles doen en verveel je je geen moment. En dat is fijn als je je bedenkt dat het vanaf morgen weer zomers wordt. Dit gratis festival wordt georganiseerd op de NDSM-werf (juist, vanaf hier heb je een geweldig uitzicht op alle schepen!) en heeft voor elk wat wils: van swingen op livemuziek en rondstruinen op een markt vol ambachtelijke producten (eten, drinken, wonen en ja: ook upcycling producten!) en coole schepen voor de kids (je kunt zelfs speedbootdaten voor de liefhebbers). En zoals de naam al doet vermoeden is Kaap de Groene Hoop een volledig duurzaam festival. Leuk!

  De organisator is Woodies at Berlin, een geweldige industriële woonwinkel in Noord opgezet door een scheepstimmerman en een styliste (én ook zeker een aanrader om binnen te wippen). Het programma is zeer uitgebreid, dus bekijk vooral even de website van Kaap de Groene Hoop. En fijn ook: het weer zit ons mee. Zie je daar!

  Rondstruinen op Kaap de Groene Hoop

  Nog meer hotspots in de hoofdstad:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu