Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Ongegeneerd (woon)winkelen @ T.I.T.S - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  20 augustus, 2015

  Ongegeneerd (woon)winkelen @ T.I.T.S

  Ondanks dat de naam iets anders doet vermoeden, staat T.I.T.S voor This Is The Shit. Maar borsten, in de breedste zin van het woord, vind je ook zeker in deze Amsterdamse feelgood winkel. Aan de muur, geprint op T-shirts en op het logo. Wat je er zo al shopt? Heel veel leuks voor in je kledingkast én huis..

  Echter is T.I.T.S geen ordinaire tietenparade maar een conceptstore om te smullen waar je de leukste mode-, beauty- en lifestyle merken als Clashist (mierzoete mode), Bufandy Amsterdam (sjaals van alpaca), Dr. Denim (stoere jeans), Jukserei (blinkende sieraden), Madam Stoltz (fijne woonaccessoires) en Lazy Loaf (vrolijke mode met een cartoon touch) shopt. Er is zelfs een ‘boyfriend corner’ waar je vriendlief dropt om zelf vol enthousiasme de rekken door te zoeken want ja, keuze genoeg!

  Ga in de weer met een Ryan Gosslig T-shirt bedrukt met foto’s van de Hollywoodster, shop een kek rokje geprint met gebakken eieren of koop een hippe macramé plantenhanger voor thuis. Of strijk neer in de Make Up Bar en drink erna een bak koffie in de tuin. Oh ja, en het mierzoete interieur mag er ook zeker wezen. Een tip: check vooral even de pop art tietenwand bij binnenkomst. Om van te blozen!

  T.I.T.S vind je op de Clerqstraat 78 in Amsterdam. Shop ze!

  Ongegeneerd (woon)winkelen @ T.I.T.S Ongegeneerd (woon)winkelen @ T.I.T.S vOngegeneerd (woon)winkelen @ T.I.T.S Ongegeneerd (woon)winkelen @ T.I.T.S Ongegeneerd (woon)winkelen @ T.I.T.S Ongegeneerd (woon)winkelen @ T.I.T.S Ongegeneerd (woon)winkelen @ T.I.T.S Ongegeneerd (woon)winkelen @ T.I.T.S Ongegeneerd (woon)winkelen @ T.I.T.S

  Nog meer hotspots in de hoofdstad:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu