Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Romantisch overnachten in Toscane - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  22 augustus, 2016

  Romantisch overnachten in Toscane

  Tijdens mijn vakantie naar Italië om mijn bruiloft te plannen (binnenkort komt hier een video van online!) ging ik de eerste paar dagen overnachten in Toscane in een super romantische B&B in Bibbona vlakbij de kust, middenin het glooiende Toscaanse landschap én met een Interior Junkie proof interieur. O zo fijn!

  Een vriendinnetje van mij tipte Relais Sant Elena als de perfecte getaway voor als je even weg wilt van alle drukte én gezellig met z’n tweetjes een hele relax verblijf wilt. Nou, dat heb ik geweten. Het was echt perfect overnachten in Toscane inclusief een typisch Toscaans interieur, een heerlijk zwembad, genoeg plekjes om te chillen in de schaduw en een enorme tuin eromheen (inclusief moestuin!). Het eten was daarnaast ook goddelijk (veel kwam uit eigen moestuin en/of van de eigen boerderij en de wijntjes werden ook in house gemaakt) zodat ontbijt, lunch én diner elke dag een feest was.
  Romantisch overnachten in Toscane
  Romantisch overnachten in Toscane
  Romantisch overnachten in Toscane Romantisch overnachten in Toscane
  Romantisch overnachten in Toscane
  Gelukkig had ik een van de laatste kamers kunnen boeken en checkte ik op mijn eerste dag in Toscane in bij deze romantische bed & breakfast. Ik kon het natuurlijk ook niet laten om direct op dag één (ik zat nog volledig in de werkmodus) meteen het hele verblijf te fotograferen om dit met jullie te delen. En ja echt, na de shoot borg ik mijn camera ver weg in mijn koffer en kon ik eindelijk genieten van mijn langverwachte vakantie. Ik kom zeker eens terug. Wie weet voor mijn honeymoon volgend jaar…
  Ook romantisch overnachten in Toscane? Relais Sant Elena vind je in Bibbona (vlakbij Pisa).
  Romantisch overnachten in Toscane
  Romantisch overnachten in Toscane Romantisch overnachten in Toscane Romantisch overnachten in Toscane Romantisch overnachten in Toscane
  Romantisch overnachten in Toscane
  Romantisch overnachten in Toscane Romantisch overnachten in Toscane Romantisch overnachten in Toscane Romantisch overnachten in Toscane
  Beeld:
  Elisah Jacobs/Interior Junkie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu