Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pop-up woonspots in Groningen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  19 november, 2014

  Pop-up woonspots in Groningen

  Eerder vond je op de site al een aantal woonwinkeltjes in Groningen. En nu zijn er, om de leegstand te voorkomen, superleuke pop-up shops die ik jullie niet wil onthouden.

  Winkel zonder naam
  De eerste winkel waar ik binnenliep had (nog) geen naam. Op het raam stond heel groot ‘OUTLET’ en in de etalage pronkten een aantal interessante items voor de interior junkies onder ons. Ik kocht er onderstaande witte Boeddhakop voor €5. Hoe leuk?

  Verder waren er mooie vazen, waaronder kleine vaasjes die je kunt ophangen met een ijzerdraadje, slechts €0,69. Tafels en kasten stonden op de onderverdieping en ijzeren dienbladen lagen er ook. Alles voor een zacht prijsje. Naar verwachting is deze winkel nog wel een poosje open. Een exacte datum is niet bekend.

  Het adres is van deze outlet is Oude boteringestraat 2 in Groningen.

  Pop-up woonspots in Groningen

  Nog een leuke spot: Folk
  Fonk is een initiatief van vier designers en een paar winkeliers. De winkel heeft een fijne sfeer als je binnenkomt. Onder andere mooie stolpen en (nep)vetplantjes behoren tot het assortiment. Maar ook kleding, ansichtkaarten, maskingtape en magneetjes stonden uitgestald, allemaal op kleur.

  Bezoek voor je naar de winkel gaat eerst de website en de Facebookpagina. Folk is nog tot in december geopend en te vinden op Folkingestraat 13.

  Nou hoef je natuurlijk niet alleen voor deze winkels naar Groningen af te reizen. In dit artikel vind je nog meer woonwinkeltjes.

  Pop-up woonspots in Groningen

  marianneMarianne (22 jaar) is masterstudente Nieuwe media, Taal en Communicatie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Haar thuis thuis is in een dorp onder de rook van Heerenveen. Ze heeft een beetje een gat in haar hand wat betreft bloemen en woonaccessoires. Inspiratie haalt ze uit zowel de gids van het geel-blauwe woonwarenhuis als uit de boeken die ze leest over het verre oosten. Haar stijl? Kleurrijk, praktisch en gezellig.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu