Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

MOPSHOND ALERT + SMAKELIJKE SHOOT VLOG #53 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-06-2023

  28 maart, 2018

  MOPSHOND ALERT + SMAKELIJKE SHOOT VLOG #53

  Wat was het weer een leuke week; tijd voor een nieuwe hometour waar mopshond Willem én een roze trap de show steelden. Ook stylede ik mijn tafel met goddelijke taarten, startte ik Interior Junkie’s taartenafhaalservice, werd ik verliefd op een peperdure spiegel en zette ik mijn zinnen op een zeer aaibare neushoorn…

  Niets missen van mijn video’s abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal.

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu