Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Bijna Pasen! Bekijk hier mijn paastafel styling - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-10-2023

  Bijna Pasen! Bekijk hier mijn paastafel styling

  Met de feestdagen pak ik altijd flink uit met natuurlijk Kerstmis als kers op de taart. Maar Pasen mag ook zeker niet vergeten worden. Welnee, Pasen is het nieuwe kerst! Daarom ging ik aan de slag met mijn paastafel styling. Iets met keramieken servies, gouden kandelaars, zachte vachtjes, mierzoete taartjes én gouden konijnen.

  Hoewel Pasen elk jaar bij (schoon)ouders gevierd wordt, vind ik het wel eens tijd dat mijn dierbare familieleden eens naar Haarlem komen. Daarom deed ik alvast heel veel paastafel styling inspiratie op bij Bijenkorf. Benieuwd? De video die ik maakte, bekijk je hieronder. Iets met gouden konijnen, dus.

  Ook zin om aan de slag te gaan met je eigen paastafel styling? Los ga je natuurlijk in de webshop van Bijenkorf waar je gemakkelijk en snel je spullen voor Pasen shopt. Ben heel benieuwd hoe jij dit jaar je paastafel styling gaat doen. Laat je het me even weten?
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Bijenkorf. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support! 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu