Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mis het niet: de Sissy-Boy markt in Amsterdam - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  27 juni, 2018

  Mis het niet: de Sissy-Boy markt in Amsterdam

  Ben je zowel een interior junkie als een fashion junkie? Hop morgen dan even naar Amsterdam. Hier vind je dan namelijk een Sissy-Boy markt. Bij de verschillende kraampjes shop je veel leuks. Denk aan de bekende egg chairs en roze fluwelen schelpenstoelen. Chique bijzettafeltjes en kleding spot je hier ook. En dat voor ‘n fijn prijsje.

  De locatie van deze markt is ook zekers niet verkeerd: je vindt de markt aan het mooie IJ. Heerlijk om dus na het shoppen aan het water te zitten met een lekker drankje. Een gedeelte van deze markt vindt trouwens ook deels plaats op het hoofdkantoor van Sissy-Boy. Kan je daar ook gelijk even spieken. Ook leuk: de spullen die je hier morgen vindt, zijn allemaal low budget. Scheelt toch weer in je portemonnee.

  Alle drankjes en zoetigheden bij deze markt vind je bij een beach bar. Als je hier een drankje haalt en ondertussen naar het golvende water luistert van het IJ, waan je je (met een beetje fantasie) even lekker in een tropisch oord. Ik zeg gaan met die banaan.

  Waar vind je de Sissy-Boy markt?

  De Sissy-Boy Markt begint om 17.00 en eindigt om 22.00 uur. Je vindt de markt in de Aambeeldstraat 34, in Amsterdam-Noord. Shop ze!

  Beeld thumb via AUDENZA.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu