Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Vriendinnetjes verrassen met make-over! VLOG #43 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  20-01-2022

  15 november, 2017

  Vriendinnetjes verrassen met make-over! VLOG #43

  Wat een feest! Ik mocht deze maand drie vriendinnetjes blij maken met een budgetproof make-over. In deze vlog ga ik langs bij Virginie en Marieke, style ik mijn salontafeltjes tijdens een zeer fleurige shoot, ontdek ik mijn ‘keramiekbeschildertalent’ (of toch niet?!) en unbox ik mijn nieuwe fornuis a.k.a. Het Bakbeest…

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu