Met MINI design opsnuiven in Milaan

Voor de Design Week vloog ik met MINI naar Milaan om heel veel design op te snuiven. En het allerleukste was dat MINI deze week hun nieuwste woonconcept presenteerde, eentje gericht op compact wonen in de stad, voorzien van alle gemakken én in mierzoete tinten om je vingers bij af te likken.

Maar er gebeurde meer in Milaan; zo had ik een onderonsje met Marcel Wanders (mijn designheld!!), overnachtte ik in een stunning hotel, kreeg ik de schrik van mijn leven, droomde weg in een sprookjesachtig paleis én had ik de grootste lol met medebloggers Souraya (Binti Home), Suus (&SUUS) en Sharon (Roomed). Meer weten over het woonconcept van MINI in Milaan check dan ook even deze post.

Niets missen van mijn video’s abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal.

Bekijk uit deze video’s:

 

Reageer ook