Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  26 november, 2015

  Met De Huismuts op zoek naar coole spots in R'dam

  Onlangs reisde ik samen met Rachel van De Huismuts (ken je haar nog van de binnenkijker in Den Bosch?) en haar collega Diana af naar Rotterdam om de leukste woonspots vast te leggen. We gingen met srprs.me dus vooraf wisten we niet dat we naar het zuiden van het land gingen…

  Op roadtrip naar een onbekende bestemming leek mij wel een avontuur, helemaal omdat ik altijd goed voorbereid op pad ga. Ik weet altijd precies waar ik heen wil, speur op internet wekenlang af op zoek naar de beste plekken en heb in mijn kennissenkring heel wat lijntjes openstaan voor nog meer tips. Deze roadtrip van srprs.me stelde me dan ook flink op de proef. Gevolg? Ik was de week voorafgaand helemaal van slag… Want ja, waar ging ik nou heen?!
  Met De Huismuts op zoek naar coole spots in R'dam

  Destination: unknown

  Op srprs.me boek je een trip naar een onbekende bestemming waar je kiest tussen een citytrip, zonvakantie, een avontuurlijke verre reis of – nieuw in het pakket – een roadtrip waar je maximaal 350 km vanaf Utrecht ergens beland. Dat kon voor mij dan ook van alles zijn; Duitsland, Luxemburg of Belgie. Ik kon de spanning gewoon niet aan.

  Interior Junkie proof spots

  Van dit heerlijke tripje hebben Diana en Rachel een videoverslag van gemaakt die ik graag met jullie wil delen. De eerste video gaat voornamelijk om de onthulling van onze bestemming, de reis zelf, onze super chique hotelkamer (en zie je wat wij ontdekten in de badkamerspiegel…) én de eerste Interior Junkie proof hotspot. Kijk je hieronder mee?
  Rachel en Diana hebben trouwens een ge-wel-dig YouTube kanaal met elke woensdag een nieuwe inspirerende video. Zeker even checken.


  Video:
  Diana Hommes voor De Huismuts 
  Met De Huismuts op zoek naar coole spots in R'dam
  * Dit tripje werd gesponsord door srprs.me. Wil je ook eens op reis met srprs.me dan moet je zeker even hun site checken. Voor de verre reis vind ik het iets te avontuurlijk (hoewel deze roadtrip wel naar meer smaakte) maar voor een citytrip ga ik er uiteraard snel weer gebruik van maken. Durf jij het aan?!

  Reacties zijn gesloten.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu