Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Meest bijzondere bezoek OOIT | Vlog #50 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  12 februari, 2018

  Meest bijzondere bezoek OOIT | Vlog #50

  Er stond genoeg op de planning de afgelopen twee weken. Ik fotografeerde en filmde twee hele leuke hometours, werd mijn huis gefotografeerd door blogger Sanne, kreeg ik een spoedcursus bloemschikken, was stagiaire Renata helaas voor het laatst (snik!!) en kreeg ik het meest bijzondere bezoek ever

  Niets missen van mijn video’s abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal.

  Meer video’s

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu