Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Lunchen bij Bishopsgate Kitchen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Lunchen bij Bishopsgate Kitchen

  In Londen stuitte ik op deze gezellige lunchtent waar je – net als bij Olivia in Madrid – je eigen broodje roostert. Zie ik een nieuwe toastertrend ontstaan?!

  Om de hoek bij de Old Spitalfield Market zit Bishopsgate Kitchen, een lunchtent die mijn aandacht trok doordat de geur die uit de voordeur kwam naar meer smaakte! Eenmaal binnen zag ik bakstenen muren, een industriële kast vol lekkers en een grote houten bar middenin de ruimte inclusief broodroosters. Hier bestelde ik scrambled eggs met truffelolie en gerookte zalm (10,50 pond), een verse jus en een sterke bak koffie. Ook kun je o.a kiezen voor pancakes met maple syrup en bacon, een typisch Engels ontbijt, verschillende soorten Spaanse en Italiaanse worsten, linguini met zeevruchten en een krab-mango-avocado salade. Goed om te weten: Bishopsgate Kitchen werkt uitsluitend met seizoensingrediënten.
  Zekers een goed begin van mijn tripje Londen. Hier kun je terecht voor zowel ontbijt, lunch als diner. Bishopsgate Kitchen  vind je in 4 Brushfield Street (op loopafstand van Liverpool Street Station).  Houd de site in de gaten voor nog meer tips uit Londen…
  Meer hotspots:

  © Elisah Jacobs

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu