Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Laatste week The Loft - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  11 augustus, 2014

  Laatste week The Loft

  Laatste week The Loft

  Al wezen spieken in The Loft, een stunning appartement op de vijfde verdieping van het Cristofori gebouw aan de Amsterdamse Prinsengracht. Roza verbleef er een nachtje..

  De loft is een prachtige ruimte ingericht met de mooiste interieurvondsten, gestyled door Kassandra Scheuder. Fijn ook: alles wat je ziet, is te koop (ja, zelfs de motor!). De twee breinen achter dit concept, Kassandra en Floris van The Playing Circle, wilden een winkelconcept neerzetten waarbij het net lijkt alsof er iemand ook écht woont. Er is dan ook gewoon een badkuip te vinden middenin de ruimte. Floris: “We houden van designs die nieuwsgierigheid uitlokken. Producten die je wilt aanraken. Waarvan je het verhaal wilt weten. Wat voor een soort hout heeft de maker gebruikt en waar komt het vandaan? Ook vinden we het belangrijk dat de oude ambachten van glasblazers, leerlooiers, ijzersmeden en wevers blijven voortbestaan en nieuw leven wordt ingeblazen.”

  Een aantal merken die je er vindt? Van Joram Barbiers (ken je hem nog van het interview wat eerder op Interior Junkie stond?), Mendo, Lola and Kate, Brood en Plank, Frederik Roije (in deze binnenkijker op IJburg pronkt werk van hem) en Leoniek Bontje. Roza checkte in samen met haar moeder en had de avond van haar leven. Het liefst had ze natuurlijk het hele pand leeg willen kopen. In plaats daarvan vereewigde ze The Loft in een paar kiekjes. Bekijk ze hieronder.

  Wil jij deze week nog even langs wippen? The Loft is nog t/m 15 augustus geopend van 10.00-18.00 uur.

  Laatste week The Loft Laatste week The Loft Laatste week The Loft

  Laatste week The Loft Laatste week The Loft Laatste week The Loft Laatste week The Loft Laatste week The Loft

  Credits:

  Beeld 1-4 Roza Schous
  Rest van het beeld via The Loft

  Eén reactie op “Laatste week The Loft”

  1. […] de eerste editie van The Loft bleef Roza gezellig met haar moeder een nachtje slapen en maakte deze coole reportage. Het concept (shoppen in een inspirerende ruimte waar alles wat je ziet te koop is) van The […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu