Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kleur van het jaar 2017: Denim Drift - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  12 september, 2016

  Kleur van het jaar 2017: Denim Drift

  Vorige week in Londen was ik erbij toen Flexa’s kleur van het jaar 2017 bekend werd gemaakt; Denim Drift, een blauwtint met een tikkeltje grijs. Of een grijstint met een tikkeltje blauw; het is maar net hoe je het bekijkt! Een stoere tint die mooi te mixen is met andere blauwtinten maar het ook goed doet met koraal of limoen.

  Ik was er al weken mee bezig thuis; ik wilde graag in de slaapkamer iets blauws aan de muur. Wat voor tint het zou worden, wist ik nog niet. Maar blauw moest het zeker worden. Vooral omdat mijn bed van denim is. En verrek, Denim Drift blijkt dé kleur voor 2017 te worden. Ben ik even blij dat ik hier onbewust al mee bezig was in mijn hoofd. Toch ga ik Denim Drift niet in mijn slaapkamer verwerken, maar wél op mijn werkplek thuis.

  Kleur van het jaar 2017: Denim Drift

  Samen met Souraya van Binti Home vloog ik naar Londen. Wat een feest! En ja, de deur achter ons verraadde bij binnenkomst de kleur van het jaar al. 

  Kleur van het jaar 2017: Denim Drift

  Denim Drift zoals ik het het liefst combineer; met andere blauw- en wittinten

  Kleur van het jaar 2017: Denim Drift

  Uiteraard ook goed te mixen met goud.

  Kleur van het jaar 2017: Denim Drift

  Supermooi om het thuis eens te doen; met een spons zo’n cool ombre effect maken op je muur. O zo mooi.

  Vier kleurtrends op een rij

  In een jaloersmakend stulpje in hartje Londen presenteerde Flexa dé trendkleuren voor 2017 waar alle kamers in een kleurrijk jasje gestoken werden en prachtig waren aangekleed. Denim Drift overheerste op de muren maar hier en daar zag ik ook andere mooie tinten op de muren, die allemaal voor volgend jaar leidend zijn; New Romanticism (verschillende groentinten als diep- en mosgroen, zachte paarsen, azuurblauw), Shared Individualism (frisse tinten als koraal, limoen, zachtroze, lila en zachtgrijs), The Working Home (grijstinten, mosterd, helderblauw, dieprood en oranje) en Considered Luxury (zachte roze- en blauwtinten versus natuurlijke kleuren), uiteraard allemaal gecombineerd met Denim Drift.

  Kleur van het jaar 2017: Denim Drift

  Kleurtrend Considered Luxury

  Kleur van het jaar 2017: Denim Drift

  Kleurtrend Working Home

  Kleur van het jaar 2017: Denim Drift

  Kleurtrend New Romanticism

  Kleur van het jaar 2017: Denim Drift

  Kleurtrend Shared Individualism

  Zelfde kleur elke keer weer anders

  Wat mij opviel was dat Denim Drift elke keer er totaal anders uit zag. Zo zie je maar weer wat een combinatie van kleuren met een bepaalde tint doen. Dat maakt kleur in huis zo bijzonder; je kunt er mee spelen en per kamer een totaal ander effect creëren.

  Het liefst zie ik deze kleur gecombineerd met andere blauwtinten maar de kleurtrend New Romanticism vond ik ook ontzettend mooi; in combinatie met paars en mosgroen. Dit was ook mijn favoriete kamer van het huis. Ik was mijn spiegelreflexcamera helaas vergeten dus ik heb enkele foto’s met mijn iPhone gemaakt, maar binnenkort komt dit tripje ook in mijn nieuwste vlog voorbij dus houd de site in de gaten voor meer over deze fijne tint!

  Kleur van het jaar 2017: Denim Drift

  Kleur van het jaar 2017: Denim Drift Kleur van het jaar 2017: Denim Drift Kleur van het jaar 2017: Denim Drift

  Beeld gevonden via:

  2/5/6/7/8/9/11. Elisah Jacobs/Interior Junkie. eigen beeld. 1/2/3/4/10/12/13/14/. Flexa.

  Eén reactie op “Kleur van het jaar 2017: Denim Drift”

  1. Yvonne van Waard schreef:

   LS.
   Kunt u mij ook vertellen welke kleur gecombineerd is met Denim Drift Is met onderstaande foto?
   Bij voorbaat hartelijk dank.
   Mvg
   Yvonne

   https://053e44c254414925813d3f8f1212f0b3.objectstore.eu/w3tc/wp-content/uploads/sites/8/2016/09/denimdrift-interiorjunkie4-740×428.jpg?203201

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu