Keuken krijgt mega make-over + ik sta in een boek! VLOG #45

Het was een week van tegenstellingen: tussen de Viva 400 awards (ik was genomineerd!) en een fancy kerstetentje op een dakterras met Made.com klusde ik samen met papslief aan onze nieuwe keuken. Deze kreeg een kek kleurtje én een werkblad om bij weg te dromen…

Daarnaast had ik nog meer gezellige persetentjes en boottochtjes, fotografeerde en filmde ik een nieuwe huizentour in Capelle aan de IJssel en sta ik weer in een boek. Veel kijkplezier! Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s. Meer zien van mijn nieuwe keuken? Check dan vooral even mijn Instagram (de fotoshoot van mijn nieuwe keuken komt ook snel online…).

 

Reageer ook