Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Inspiratie om je muurtje op te leuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  23 mei, 2015

  Inspiratie om je muurtje op te leuken

  Een saai muurtje vrolijk je heel gemakkelijk op met bijvoorbeeld muurstickers, krijtverf, posters, fotobehang en kunst gedrukt op canvas. Zo schittert er voor een minimaal bedrag een ‘echte’ Van Gogh, Johannes Vermeer of coole pop art bij je op de muur..

  Wat er aan de muur komt te hangen, vind ik altijd heel persoonlijk. Welke print vind ik mooi genoeg om uit te lichten op de muur? En ook heel belangrijk: de Grote Liefde moet er ook blij van worden. Dat was dan ook de reden dat er jarenlang niets bij mij aan de muur hing. Ik kwam er maar niet uit.
  Gelukkig pronken er sinds een paar jaar een aantal topstukken aan de muur: zo hangen er hele mooie grachtenpandjes in de eethoek, hangen er boven twee schilderijen uit New York en liet ik een zelfgemaakte foto uit The Big Apple afdrukken voor boven de bank. Vooral deze laatste is zeer budgetproof want het kostte me veel minder dan wat ik normaal kwijt bent aan (foto)kunst en het effect is bijna hetzelfde.
  8x inspiratie voor op de muur
  Nog zo’n tip? Ik ontdekte Posters.nl, een handige webshop waar je je lol op kunt met heel veel moois voor aan de muur. Zo kun je qua kunst kiezen uit heel veel mooie schilderijen van bijvoorbeeld Van Gogh, Johannes Vermeer en Salvador Dali maar ook fotokunst uit verschillende wereldsteden zoals mijn favoriete stad New York. Deze kun kopen als poster of laten afdrukken op canvas. En zo kun je thuis je eigen museum maken!
  Nog meer fijns wat ik spotte op Posters.nl zijn schoolbord muurstickers (ideaal voor op je werkplek of in de kinderkamer), coole wereldkaarten in knalkleuren (maar ook vintage kaarten!), stoer fotobehang en retro affiches (check die flamingo!). Fijn ook: je kunt je eigen foto uploaden en afdrukken op bijvoorbeeld canvas, hout of plexiglas. Of maak er een kunstige mozaiek van.
  Hieronder een aantal voorbeelden. Enjoy!
  8x inspiratie voor op de muur
  8x inspiratie voor op de muur 8x inspiratie voor op de muur
  8x inspiratie voor op de muur
   * Dit is een inspirerende samenwerking met Posters.nl.

  Reacties zijn gesloten.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu