Zo pimp ik mijn toilet zonder ook maar één gat te boren

Mijn mierzoete wc (want vergrijsd roze) was wel toe aan iets vrolijks. Door de verbouwing en het inrichten van mijn nieuwe droomhuis, was dit kamertje een beetje vergeten. Tijd om snel even iets moois van te maken van mijn wc. Vereiste: ik wilde géén gaten boren en kwam dus met een heel handig systeem…

Men neme enkele gezellige hangplantjes, een gouden spiegel, een lijst met vlinders, een klevende spijker en klevende haken van tesa et voila: een gepimpte wc in een handomdraai!

Mijn vorige DIY waarin ik een wandplankje maak van marmer en leren riemen al gezien? Houd mijn blog in de gaten want binnenkort komt er weer een DIY online.

Meer weten over dit slimme montagesysteem check dan de website van tesa.

* Dit is een inspirerende samenwerking met tesa. Door samen te weken met merken als tesa kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor jullie support! 

 

6 reacties

Maartje -

Hi Elisah, ik moest aan dit idee denken nu mijn toilet net af is, superhandig! Waar heb je die leuke spiegel vandaan?

interiorjunkie -

Leuk isie he? Spiegel is van Sissy-Boy!

Tessa -

Wat ontzettend leuk! Ik vroeg me af waar je de mini-plantjes en hangpotjes vandaan hebt?

Cecile -

Ziet er ontzettend handig uit, zeker voor als je het weer anders op wilt hangen. Heb je ervaring met het loshalen ervan?

interiorjunkie -

Jazeker! Je moet het wel rustig ervan af halen hoor.
Dus niet in één ruk eraan trekken.

Groetjes,
Elisah

Cassandra -

Wat een super handig systeem. En het valt dus echt niet van de muur? Kan het ook bevestigd worden op een muur met structuur?

Reageer ook