Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  24 april, 2014

  Hotspot: Las Dalias on the road

  Hotspot: Las Dalias

  Hoera! De welbekende hippie markt op Ibiza bestaat dit jaar 60 jaar en komt speciaal voor de gelegenheid naar Amsterdam.

  Wist je dat de Hippy Market op Ibiza bestaat sinds 1954? En dat deze markt niet het hele jaar te vinden is op het Spaanse eiland: in de wintermaanden trekken de marktlieden naar exotische plekken op de wereld om spullen in te kopen, te verzamelen en te maken voor het volgende seizoen. Ook werden er hippie markten elders in Europa georganiseerd zoals in Madrid, Milaan en Marbella. Dat er nu dan ook eentje in onze hoofdstad komt, is natuurlijk extra speciaal. Wat moeten die hippies nou in ons koude landje?! Hopelijk hebben ze een schapenwollen truien mee..

  Op 2, 3 en 4 mei (je leest het goed: drie volle dagen!) tovert de Westergasfabriek om tot dé Hippy Market zoals we hem allemaal kennen (hopelijk schijnt dat Spaanse zonnetje ook nog even). Want de hippies voelen zich thuis in ons land door de tolerantie, de mengelmoes aan culturen, de vrijheid en onze passie voor reizen (Hollanders zijn de moderne nomaden, je vindt ze overal). Shop hier drie dagen lang kleding, sieraden, kunst en lederwaren. Er is genoeg keus want er zijn zo’n 100 kraampjes. Na je shoprondje kun je heerlijke biologische happen. Daarnaast is het gewoon ook hartstikke gezellig. Hop je ook even langs?

  Las Dalias on the Road vind je in de Gashouder, Westergasfabriek Amsterdam. Openingstijden: van 10.00- 22.00 uur.

  Hotspot: Las Dalias

  Nog meer coole hotspots:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu