Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hotspot: FeelGood Market - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-06-2024

  19 augustus, 2014

  Hotspot: FeelGood Market

  Hotspot: FeelGood Market

  In Eindhoven vind je iedere derde zondag van de maand de FeelGood Market op Strijp-S, de voormalige industrieparken van Philips.

  Daarom heeft dit terrein een industriële look en is het dé perfecte locatie voor evenementen. Mocht je met de trein komen is het vanaf het station met 15 minuten lopen goed te doen. Op de FeelGood Market kom je vanalles tegen wat te maken heeft met design, art, fashion, streekproducten, vintage, sieraden, lifestyle, food en mooie, originele creaties van ontwerpers. Voor ieder wat wils en daarom zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen.

  Naast de vele eetkraampjes en winkelkraampjes kun je bij de FeelGood Market ook terecht voor bijvoorbeeld een workshop yoga. Ook voor de kids is er volop entertainment dus de FeelGood Market is voor het hele gezin een leuk uitje. En als je er dan toch bent, neem dan ook een kijkje in het Anton gebouw dat op hetzelfde terrein ligt. Hier vind je namelijk de Urban Shopper, waar je twintig leuke winkels vindt die je in de binnenstad nooit tegen zult komen.

  Noteer voor de eerst volgende FeelGood Market 21 september alvast in je agenda. Zie je daar!

  Hotspot: FeelGood Market Hotspot: FeelGood Market Hotspot: FeelGood Market Hotspot: FeelGood Market Hotspot: FeelGood Market Hotspot: FeelGood Market Hotspot: FeelGood Market

  Credits:

  Beeld via Evy

  EvyEvy (26) betrok dit jaar samen met haar vriend haar eigen droomhuis in hartje Tilburg. Dit wakkeerde haar verslaving voor interieur flink aan. Als klein meisje was zij tot ergernis van haar ouders altijd al druk in de weer met het verplaatsen van alle meubels in haar kamer. Haar weekend is pas compleet na een bezoek aan een woonwinkel, kringloop of leuke markt om iets nieuws voor in huis te scoren en haar ultieme droom is dan ook om in de toekomst een eigen woonwinkel te starten. Een mix van veel vintage en hout gecombineerd met Scandinavische en industriële accessoires voor een moderne touch zijn dé keywords om haar stijl te beschrijven.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu