Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Compact wonen op 48m2 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  19 augustus, 2014

  Compact wonen op 48m2

  Compact wonen op 48m2

  In de wijk Sandarna in Gotenburg staat een jaren ’40 appartement te koop waar een donkere houten vloer prachtig accentueert met de spierwitte muren in huis.

  Dat de Funda’s in ons land verbleken bij de makelaarssites in Zweden weten we natuurlijk al. Sites als Stadshem speur ik dan ook regelmatig af op zoek naar woonpareltjes. Niet om te kopen, maar puur voor de inspiratie. Zoals deze compacte woning. Lekker fris, op en top Scandinavisch met zwarte en houten woonaccessoires en meubelstukken als accent. Ondanks het geringe oppervlak is dit huis van alles voorzien: in de woonkamer is plek voor een werkhoek, in de keuken zit een gezellige eethoek. In de gang zitten inbouwkasten zodat de slaapkamer niet te propperig wordt. Daarnaast zorgt het lichtinval dat de woning ook veel ruimer oogt. Als kers op de taart is er ook nog eens een zonnig balkon. Verkocht of niet?!

  Compact wonen op 48m2 Compact wonen op 48m2 Compact wonen op 48m2 Compact wonen op 48m2 Compact wonen op 48m2 Compact wonen op 48m2 Compact wonen op 48m2 Compact wonen op 48m2 Compact wonen op 48m2 Compact wonen op 48m2 Compact wonen op 48m2 Compact wonen op 48m2 Compact wonen op 48m2

  Credits:

  Stadshem

  Nog meer binnenkijkers:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu