Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hotel in Warschau met koperen touch - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  8 oktober, 2015

  Hotel in Warschau met koperen touch

  Designstudio Mamastudio blies een historisch pand in de hoofdstad van Polen nieuw leven in met een hotel in Warschau vol met moois van Pools designtalent. Maar ook koper, heel veel koper, is er te vinden in dit hotel in Warschau..

  Koper verslaving

  In sommige kamers zie je heel veel koperen buizen, vooral rondom het bed (love it) en in de badkamer (bijna een kunstwerk). Maar ook de andere kamers met bijzondere lampen, gitzwarte muren, kleurrijke kunst en visgraatvloer mogen er zeker wezen.

  Plaatjes draaien

  Als hotelgast kun je je te buiten doen aan de enorme vinylcollectie, zelf wat plaatjes draaien en heerlijk lezen in de bibliotheek. Vind je een stoeltje mooi? Dan koop je ‘ m toch gewoon. Best een ticket Polen waard, toch? Inchecken, please! Ben benieuwd wat jullie van dit hotel in Warschau vinden..

  Hotel in Warschau met koperen touch Hotel in Warschau met koperen touch Hotel in Warschau met koperen touch Hotel in Warschau met koperen touch Hotel in Warschau met koperen touch Hotel in Warschau met koperen touch Hotel in Warschau met koperen touch

  Beeld gevonden via:

  Dezeen

  Nog meer interessante binnenkijkers:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu