Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

High Cocktail @ Momo - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  17 juli, 2013

  High Cocktail @ Momo


  Op een van de allereerste zomerse dagen in juni, waar de temperatuur steeg tot ver boven de 30 graden, bezocht ik een High Cocktail in MOMO waar ik een cocktailtasting kreeg. Hips..

  Vergeet de High Tea (die is namelijk zo 2012). Nee, de High Cocktail is het nu helemaal. Eerlijk is eerlijk: ik ben niet zo’n drinker. Alles wat sterk is, vind ik niet lekker. Alles wat zoet is, vind ik wél lekker. Gelukkig bestaat de nieuwste cocktailkaart van MOMO uit mierzoete cocktails met een af en toe een pittige bite (want met chilli en gember). Die moesten natuurlijk allemaal geproefd worden. Met een waaier in de aanslag (het was stikheet), een groot glas water én een hele rits aan kleurrijke gevulde cocktailglazen nipte ik aan de verschillende cocktails op zoek naar mijn favoriet. Aan het einde van de proeverij had ik een hele rits aan – nog steeds gevulde – cocktailglazen staan (je denkt toch zeker niet dat ik ze allemaal achterover heb geslagen..).
  Watermelon Vanilla Martini
  Op het menu stond o.a de Tokyo Bellini (perzikpuree met wijn), Lychee Martini (wodka met lychee), Watermelon Vanilla Martini (met verse watermeloen, vanille en wodka), Sake Mule (citroengras, limoen, honing met gemberbier), Quiet Angel (wodka met kokos, lychee en verse citroensap), Spicy Lucy (wodka, lychee likeur met chili en cranberry), Gold Digger (citroenwodka, citroengras, witte chocolade, vlierbloesemlikeur, ananas en met goud bestoven amandeltjes) met als laatste op de kaart de Espresso Martini met espresso, wodka en Kahlua. Zeer verrassende combinaties en een lust voor het oog.
  Ikzelf was erg te spreken over de Watermelon Vanilla Martini omdat hij heerlijk fris smaakte en niet te sterk was. De Gold Digger trok mijn aandacht door de naam én de gouden amandeltjes erin (heerlijk!) en de Sake Mule vond ik top omdat het erg naar gember smaakte en ik dit ingrediënt heerlijk vind en hier zelf vaak mee kook en in de thee stop. Als toetje is de Espresso Martini weer aan te raden.
  De nieuwe cocktailkaart van MOMO is er eentje om je vingers bij af te likken. Wat ik zelf zo leuk vond, waren de mini cocktailglazen zodat je alle cocktails kunt proeven. Op de vraag of ze dit zelf niet willen introduceren voor de klant, kreeg ik te horen dat dit helaas een tijdrovend klusje is. Jammer, ik denk dat ze dan toch een heel leuk concept te pakken hebben. Ben je enthousiast geworden (leuk idee voor een meidenavond!) check dan de website MOMO.

  Beeld gemaakt door Tony Perez

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu