Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hier overnachtte ik tijdens mijn honeymoon in Toscane - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  5 oktober, 2017

  Hier overnachtte ik tijdens mijn honeymoon in Toscane

  Een bruiloft in Toscane vraagt uiteraard om een honeymoon in Toscane. De dag nadat we uitcheckten bij de villa waar onze Toscaanse bruiloft werd gehouden, reden we door naar Bibbona, drie kwartier verderop.  Het was nog net zo mooi als vorig jaar want hier startten we destijds onze zoektocht naar een trouwlocatie.

  Een vriendinnetje van mij tipte vorig jaar Relais Sant’Elena als de perfecte getaway voor als je even weg wilt van alle drukte én gezellig met z’n tweetjes een hele relax verblijf wilt. Nou, dat heb ik geweten. Het was echt perfect voor een honeymoon in Toscane inclusief een typisch Toscaans interieur, een heerlijk zwembad, genoeg plekjes om te chillen in de schaduw en een enorme tuin eromheen (inclusief moestuin!). Het eten was daarnaast ook goddelijk (veel kwam uit eigen moestuin en/of van de eigen boerderij en de wijntjes werden ook in house gemaakt) zodat ontbijt, lunch én diner elke dag een feest was. Vorig jaar plaatste ik nog een stuk hierover in mijn vlog over de zoektocht naar trouwlocaties in Toscane.

  Hier overnachtte ik tijdens mijn honeymoon

  Lief personeel & huwelijkscadeautje

  We verbleven hier voor onze honeymoon in Toscane drie nachten om bij te komen van onze Toscaanse bruiloft. Want echt, bijkomen moesten we zeker. We waren compleet van slag dat het gewoon voorbij was en zelfs een beetje somber. Daarnaast viel alle spanning van onze schouders (want wat hebben we stress gehad met het Toscaanse noodweer, waar wij uiteindelijk geen last van hebben gehad) met als gevolg dat we elke dag op een strandbedje belandden om bij te slapen. Relais Sant’Elena was voor ons weer een warm bad; het weer was mooi, het personeel herkende ons nog van vorig jaar en als huwelijkscadeau kregen we heerlijke olijfolie mee naar huis.

  Hier overnachtte ik tijdens mijn honeymoon

  Hier overnachtte ik tijdens mijn honeymoon

  Hier overnachtte ik tijdens mijn honeymoon

  Dit jaar was de kamer nog mooier!

  Deze dagen heb ik niet gevolgd of foto’s gemaakt, maar ik heb wel wat geplaatst op Instagram (stories). Gelukkig heb ik eerder geschreven over deze B&B dus in deze post foto’s van vorig jaar. De kamer in deze post hadden we vorig jaar maar voor onze honeymoon in Toscane hadden we een geweldige deluxe room (die kun je zien op mijn Instagram). Meer weten over mijn honeymoon adresjes bekijk dan mijn nieuwste vlog mét backstage beelden van mijn Toscaanse bruiloft. Ben heel benieuwd wat jullie van B&B Relais Sant’Elena vinden. Ik vond het namelijk erg moeilijk om mooie adresjes te vinden voor onze honeymoon in Toscane. Zelf nog een tip? Vergeet dan niet hieronder een reactie achter te laten, want dit was voor mij zeker niet de laatste keer Toscane. Ik ga jullie snel meer vertellen over mijn andere honeymoon adresjes…

  Hier overnachtte ik tijdens mijn honeymoon

  Hier overnachtte ik tijdens mijn honeymoon

  Hier overnachtte ik tijdens mijn honeymoonHier overnachtte ik tijdens mijn honeymoon

  Beeld: ©Elisah Jacobs/Interior Junkie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu