Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Backstage @ mijn Toscaanse bruiloft + honeymoon - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  18-05-2022

  4 oktober, 2017

  Backstage @ mijn Toscaanse bruiloft + honeymoon

  Oh my, ik ben getrouwd! Mijn Toscaanse bruiloft was PERFECT! Tussen het noodweer en de regenbuien in hadden wij een zeer zonnige Toscaanse bruiloft. Ik wilde niet vloggen deze dagen, maar als verrassing heeft weddingplanner Roos gevlogd. In deze vlog neem ik jullie ook mee naar mijn vier honeymoon adresjes…

  Mét een hele bijzondere als laatste bestemming. Stuk voor stuk pareltjes. Kijk je backstage mee op mijn Toscaanse bruiloft?

  Meer weten over mijn honeymoon adresjes?

  Honeymoon bestemming #1: Relais Sant’Elena in Bibbona in Italie.
  Bekijk hier het report over deze hele bijzondere bed & breakfast.
  Honeymoon bestemming #2: Le Stonghe in Le Marche in Italie.
  Honeymoon bestemming #3: Borgo Vallone in Piemonte in Italie.
  Honeymoon bestemming #4: Whitepod in Monthey in Zwitserland. De video die ik vorig jaar van Whitepod maakte, bekijk je hier op Interior Junkie.
  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  * Niets van mijn bruiloft uit deze video en honeymoon zijn gesponsord  (behalve de lampionnetjes van Weddingdeco.nl)  is gesponsord. Ik vond het gewoon leuk om dit met jullie te delen ter inspiratie. Laat je mij even weten wat jullie ervan vonden? Wie weet ben jij zelf ook getrouwd in Italie!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu