Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Happy X-mas! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 09-12-2023

  25 december, 2017

  Happy X-mas!

  Mijn kitscherige kerstboom stond al in huis nog voordat Sinterklaas het land uit was. En vandaag is het dan eindelijk zover: Kerstmis! Ik wil jullie allemaal een hele fijne Kerstdagen wensen met familie en vrienden lekker eten in (hoe kan het ook anders…) een prachtig kerstig interieur!

  Vorig jaar kookte ik beide kerstdagen voor acht man een driegangendiner (en lag ik derde Kerstdag uitgeput op de bank de All You Need Is Love Kerstspecial te kijken met restjes kerstbrood als ontbijt), dit jaar wordt er lekker voor me gekookt (is ook wel eens heerlijk!). Dit is ook de week dat ik niet aan het werk ben. Maar geen nood: mijn team en ik hebben ervoor gezorgd dat er wél dagelijks posts online staan. Sterker nog: deze week staat ook mijn keuken make-over video gepland op mijn site en YouTube kanaal. Via Stories hou ik jullie sowieso altijd op de hoogte van wat er allemaal gebeurt in en rondom casa Interior Junkie. Voor nu prop ik nog even een extra kerstbroodje in mijn mond en hop ik straks naar het eerste kerstdiner (wat een feest: De Schoonzus kookt een zesgangendiner voor ons) en morgen gaan we gezellig gourmetten bij mijn zus. Heel veel liefde en geluk gewenst de komende dagen!
  Liefs,
  Elisah
  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu