Binnenkijken in een huisje vol vintage en DIY keuken

In dit huis zien we veel vintage meubels en accessoires en dat is ook wat het interieur van dit stulpje zo leuk maakt. Het appartement is niet zo groot, maar je hebt wel alles wat je nodig hebt. Er ligt een oude houten vloer in en de keuken was een DIY-project. Al nieuwsgierig aan het worden?

Dit huis is een mix van nieuwe spullen en vintage. Het is een oud huis en dat is ook te zien, maar dat maakt het alleen maar mooier. In het hele huis ligt een oude, lichte houten vloer. Behalve in de woonkamer en dat begrijp ik niet helemaal, want daar ligt een vergeelde laminaatvloer. Daar zouden de bewoners vast hun reden voor hebben. De woonkamer is een mooi voorbeeld van nieuw gemixt met vintage als je kijkt naar de meubels die er staan. Een nieuwe bank gecombineerd met een vintage rotanstoel. Pronkstuk in deze kamer is het barok tafeltje met gouden poten en een marmeren blad.

De keuken in het huis is, gok ik, een DIY-project waarbij de bewoners de onderste keukenkastjes zwart verfden. Geeft een best wel leuk effect, in combinatie met het hout.

vintage2
vintage3
vintage4
vintage5
vintage6
vintage8
vintage7
vintage9
vintage10

Beeld gevonden via:

Alvhem

Reageer ook