Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Ga je ook mee op designjacht? - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  12 augustus, 2020

  Ga je ook mee op designjacht?

  Dol ben ik op design in huis! Na vier jaar wonen in ons Haarlemse droomhuis heb ik al een mooie verzameling bij elkaar. Het mooie van design is dat het tijdloos is, niet in waarde afneemt én uiteraard prachtig staat voor in huis. Design duur? Niet altijd! Want als ik je nou vertel dat je voor de prijs van een Lotto lot a €2,- een designstuk kunt scoren… 

  Mijn allereerste design item in huis was de Skygarden lamp van Marcel Wanders, een hangend tuintje in de vorm van een lamp. Tot op de dag van vandaag hangt hij nog altijd boven de eettafel. Het mooie is dat hij op het eerste gezicht eruit ziet als een doodnormale lamp, totdat je erin kijkt en een sprookjesachtige tuin ontdekt. Niet veel later kwam er van dezelfde ontwerper een rond vloerkleed vol bloemen in de zithoek en een ronde hanglamp op mijn thuiswerkplek. Ik vind het leuk om op zoek te gaan naar mooi design, omdat het voor mij echt wat toevoegt aan een interieur. Een interieur moet immers groeien en alles in één keer kopen, kan natuurlijk niet. Maar hoe leuk zou het zijn als zo’n mooi design item slechts €2,- kost? 

  Ga je ook mee op designjacht?
  Ga je ook mee op designjacht?

  Geen grap! Je kunt echt design kopen voor een paar euro. Hoe dat komt? Lotto komt namelijk met de Lotto Designjacht. Met deze Designjacht ga je op jacht naar design, uitgezocht door interieurarchitect Michiel de Zeeuw, voor de prijs van een Lotto lot. Op Marktplaats vind je deze week verschillende designstukken die voor €2,- te koop staan. Aan de hand van enkele hints kun je erachter komen welke items het zijn. Ben jij de eerste die het item vindt, dan ben jij de gelukkig winnaar. En zo kun je je huis dus inrichten als een miljonair! Nog even terugkomend op Michiel; hij hielp een Lotto winnaar onlangs mee met het bouwen én inrichten van een huis voor zijn ouders. 

  Er zijn al twee nietsvermoedende mensen blij gemaakt met design voor €2,-; zo tikten ze een speelse lamp van Monique de Bouvrie en een stoel/kapstok van Sjoerd Vroonland voor een prikkie op de kop. 

  De jacht naar design gaat deze week gewoon nog door, want op 12, 13 en 14 augustus vind je nog 3 design items voor de prijs van een Lotto lot op Marktplaats. Nu weet ik dat het klinkt als zoeken naar een speld in een hooiberg, maar bij deze alvast een hint: één van deze items is diamantvormig. Oh, en check ook even de insta van Sandra van Finntage voor extra hints in een van haar posts én via de Facebook pagina van Lotto en Lotto Instagram. Ga jij ook op designjacht? 

  *Speel bewust 18+ 

  ** Dit is een inspirerende samenwerking met Lotto. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support! 


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu