Eten in Berlijn: The Klub Kitchen

Afgelopen zomer ging ik samen met mijn vriend op ontdekkingstocht in Berlijn en zochten we naar de coolste (interieur) hotspots. Een van die spots is The Klub Kitchen, mijn favoriete lunchtentje. Wat mij betreft the coolest place in town!


Wauw, wauw en nog eens wauw! Wauw voor het interieur, het heerlijke eten en de fantastische prijzen. Dit is mijn favoriete hang-out in de populaire wijk Mitte.

Eten in Berlijn: The Klub Kitchen

Het interieur is een mix van Scandinavisch en industrieel, mijn favoriete combi. Het betonnen plafond zou ik ook wel in ons interieur willen maar dat vindt mijn vriend toch net iets te industrieel. Ik vind het interieur echt adembenemend mooi. Een van de eigenaren is ook een designer en ontwierp dit prachtige interieur. Het is een minimalistisch ontwerp waarin vooral wit en grijstinten zijn gebruikt maar dat door het toevoegen van planten toch een levendig geheel is geworden.

Het eten en drinken is hier echt fantastisch (en ook nog eens budgetproof).

Eten in Berlijn: The Klub Kitchen
Eten in Berlijn: The Klub Kitchen

Wij bestelden hier een verse limonade, een groene smoothie, huisgemaakte muesli met yoghurt en bessensaus, roggebrood met avocado en een typische specialiteit; de sultan eggs. The Klub Kitchen is een must-visit in de populaire wijk Mitte.

Waar vind je het?
The Klub Kitchen, Mulackstraße 15

Pssst.. Al deze toffe hotspots zullen eind september in mijn city guide van Berlijn op mijn blog REMADE with love verschijnen.

Beeld gevonden via:

REMADEwithlove.nl

Anne

Anne woont in het pittoreske centrum van Den Bosch en heeft een passie voor interieur en reizen. Uit deze passie is haar blog REMADEwithlove.nl ontstaan waar ze blogt over budget interieur ideeën, hippe hotspots in binnen- en buitenland en leuke DIY ideeën. Daarnaast heeft ze dit jaar met haar vriend een nieuwbouwhuis in omgeving Den Bosch gekocht waar ze haar styling ideeën en creativiteit helemaal in kwijt kan! Haar stijl is een mix van (opgeknapte) kringloopvondsten, industrieel, Scandinavisch en botanisch.

Reageer ook