Fashionable bankjes scoren bij DFS

Ken je het bankenmerk DFS nog waar ik afgelopen jaar over schreef (én waar ik destijds een loveseat van weg gaf). Dit betaalbare bankenmerk heeft een aantal fijne banken in de collectie die zeker niet misstaan in menig zithoek. En er is goed nieuws..

Samenwerking met modemerk

DFS is Brits van origine en bestaat al 45 jaar maar is sinds vorig jaar ook te vinden in ons land. Wellicht herinner je nog de samenwerking met modemerk French Connection waar DFS met de Zinc collectie kwam, een lijn vol met (hoek)banken, loveseats én voetenbankjes (zie bovenstaand beeld) met opbergruimte (ideaal dus voor compacte huizen).

Fashionable bankjes scoren bij DFS

Industriële shoot

DFS werkte samen met interieurfotograaf James Stokes en stylist Evelien Reich voor het nieuwste campagnebeeld omdat je in een bepaalde setting natuurlijk een beter beeld krijgt van alle banken. Als setting kozen de twee voor een industriële plek. Prachtig als achtergrond voor alle leren banken, maar ook als cool contrast met de fluwelen Gainsborough bank. Fluweel is namelijk weer helemaal terug. Ben benieuwd wat jullie van deze banken vinden.

Goed nieuws voor alle fans want DFS opent 25 september een filiaal in Rotterdam Alexandrium. Dat betekent dat liefhebbers nu keus hebben uit twee winkels van DFS. Komt allen!

Waar vind je het?
DFS Rotterdam Alexandrium
Alexandrium Megastores
Watermanweg 317
0800-0135

DFS Cruquius
Woonboulevard Cruquius
Spaarneweg 26B-C
Cruquius, Haarlemmermeer
0800-0135

Fashionable bankjes scoren bij DFS
Fashionable bankjes scoren bij DFS

Fashionable bankjes scoren bij DFS

* Dit is een inspirerende samenwerking met DFS.

Reageer ook