Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Erg trendy: deze zwarte hanglamp zonder kap - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  15 juni, 2018

  Erg trendy: deze zwarte hanglamp zonder kap

  Deze zwarte hanglamp is een echte eyecatcher voor in je interieur. Omdat er geen kap omheen zit, valt hij namelijk direct op. Mooi om deze zwarte hanglamp te plaatsen voor een onafgewerkte muur. Hierdoor creëer je gelijk een robuuste uitstraling in je interieur.

  Er zijn steeds meer lampen te vinden die geen kap hebben. Dit komt omdat er tegenwoordig zat gloeilampen zijn die erg mooi licht hebben van zichzelf (denk maar aan de vintage-like gloeilampen, o zo mooi). Hierdoor geven ze gemakkelijk een sfeervolle uitstraling aan een ruimte. Bij Hashtag Workmode (waar Interior Junkie HQ zit) zijn lampen zonder kap dan ook volop te spotten. Sterker nog: tijdens het tikken van dit stuk zit ik er vlak onder.

  Deze zwarte hanglamp staat door zijn casual fitting erg mooi in een minimalistisch interieur. Plaats hem bijvoorbeeld tegen een witte muur zodat de lamp lekker contrasteert en gelijk opvalt. Oh ja, als je hem helemaal de eyecatcher van je interieur wilt maken draai er dan een extra grote gloeilamp in.

  Deze zwarte hanglamp heeft drie snoeren van elk 150 cm. Plaats deze beauty in een hoek van een kamer die wat meer licht kan gebruiken of hang hem bijvoorbeeld boven een bijzettafel zodat hij gelijk lekker opvalt.

  Hoe zou jij ‘m thuis rocken?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu