Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Eetmarkt Smorgasburg in NYC - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  25 september, 2014

  Eetmarkt Smorgasburg in NYC

  Eetmarkt Smorasburg in NYC

  Het leuke van New York? Dat er altijd van alles te doen is. Afgelopen weekend ontdekte ik de Smorgasburg food market in Williamsburg, Brooklyn. In één woord: héérlijk!

  Smorgasburg bestaat uit verschillende eetkraampjes die van alles serveren: van mierzoete god-de-lijke donuts van Dough, broodje barbecue vlees, Aziatische hotdogs en hamburgers, oesters, Brooklyn Piggies worstenbroodjes, Mexicaanse sandwiches, taco’s, pizza, fruitijsjes, icecream sandwiches, macarons maar bijvoorbeeld ook lekkere thee en koffie. Er is één sectie op de markt waar je alcohol mag drinken (let op: ze vragen, hoe oud je er ook uit ziet – ahum – altijd naar je legitimatie). Wat ik helemaal frappant vond: de langste rij stond bij de ambachtelijke friettent!

  Eetmarkt Smorasburg in NYC

  Een tip: ga erheen met een lege maag, loop eerst de gehele markt over en beslis waar je dan iets bestelt want echt: denk je dat je iets lekkers gevonden hebt, vind je bij de buren nog iets véél lekkerders. En de buren daarvan blijken nog lekkerder eten te hebben. Keuzes, keuzes.. Gelukkig zit ik hier voorlopig nog dus ik kan elk weekend wat anders uitproberen..

  Smorgasburg vindt elk weekend van 11.oo tot 18.00 uur plaats. Op de zaterdag vind je ze in East River State Park in Brooklyn, op de zondag vind je de eetmarkt in het Brooklyn Bridge Park Pier 5. Beide locaties hebben een geweldig uitzicht op Manhattan! Houd de site in de gaten want soms poppen ze ergens anders op in New York..

  Eetmarkt Smorasburg in NYC

  Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC Eetmarkt Smorasburg in NYC

  Meer inspiratie uit New York:

  Volg mijn New Yorkse avonturen op de voet via Instagram

  Beeld © Elisah Jacobs

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu