Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Drankjes doen in Boedapest bij Anker’t - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-02-2024

  24 september, 2015

  Drankjes doen in Boedapest bij Anker’t

  Met haar statige gebouwen wordt Boedapest ook wel het Parijs van het oosten genoemd. Maar niet alleen het chique karakter maakt deze stad zo leuk, want Boedapest heeft ook een ruw randje. Dit  uit zich in de vorm van de immens populaire ruin bars. En laat Anker’t nu een van de mooiste zijn.

  De zogenaamde ‘ruin’ bars zijn bars die je vindt in oude gebouwen die leeg staan of worden gesloopt. Superleuk, dus. En een drankje smaakt natuurlijk beter op een stylish locatie. Een tripje naar Boedapest in de planning? Drink dat drankje dan bij Anker’t waar ik afgelopen zomer was. De bar zit in een voormalige residentie en is vooral in de zomer erg leuk. Op deze goed gestylede hotspot is het heerlijk toeven en ‘s avonds gaat de muziek aan. En wat een coole industriële vibe! Dus ga je naar Boedapest? Zet Anker’t dan zeker op je to do lijst.

  Waar vind je het?
  Paulay Ede u 33 in Boedapest

  Drankjes doen in Boedapest bij Anker’t Drankjes doen in Boedapest bij Anker’t Drankjes doen in Boedapest bij Anker’t Drankjes doen in Boedapest bij Anker’t

  Beeld gevonden via:

  Eigen beeld via Gabriela

  Lees hier alle posts van Gabriela. 

  Gabriela Nouws Gabriela is afgestudeerd als stand- en winkelvormgever en heeft vandaag de dag haar hart verpand aan het reclamevak. Aan het begin van dit jaar is ze haar eigen blog Eigen Handig gestart om haar interieur escapades kwijt te kunnen. Want ondanks haar liefde voor reclame miste ze interieurland behoorlijk. Inspiratie haalt ze uit woonmagazines, kunstexposities en diverse andere blogs. Daarnaast leest ze graag boeken over mindfulness en vindt het daarom belangrijk dat je huis een plek is waar je tot rust komt. Dat zie je terug in haar artikelen. Je kunt Gabriela volgen op haar blog, via Instagram en op Pinterest.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu