Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Dit waren de best bekeken woontips, DIY’s en make-overs van 2020

  Dat een jaar snel voorbij gaat, is een feit, maar het afgelopen jaar ging helemaal snel om. Ook al werd het een bizar jaar, dat ging gelukkig niet ten koste van alle content op mijn blog. Jullie bezochten massaal Interior Junkie voor jullie dagelijkse wooninspiratie. Bij deze in willekeurige volgorde de 10 meest gelezen blogs van dit jaar….

  1. DIY: sierlijsten in mijn slaapkamer + lichtplan!

  Begin dit jaar ging ik samen met de hubby én een spelende Oliver op bed aan de slag met de allereerste DIY sierlijsten in ons huis: zelfgemaakte van houten decorlijsten. Het was even inkomen, maar na een tijdje hadden we precies door hoe het moest en maakten we onze hotel chic slaapkamer nog mooier. De bedoeling was om hetzelfde te doen in onze woonkamer, maar dat zagen we door alle drukte die de eerste lockdown met zich meebracht niet zitten en lieten we de sierlijsten in de woonkamer doen. Dit keer geen hout, maar van gips.

  2. Mijn keuken make-over is af!

  Heel Nederland ging dit jaar massaal twee dingen doen: wandelen in het bos en klussen in huis. Dus wij ook. Al het witte in de keuken werd eindelijk groen en zwart, de hoogglans witte keukenkast werd vervangen voor eentje met visgraatpatroon en er kwam een toffe coffee corner. De grote keuken make-over was een feit. Tot op de dag van vandaag ben ik zo blij met deze make-over en zitten we ineens veel vaker in de keuken (vooral tijdens digitale borrels met vrienden), ook als er niet gekookt wordt.

  3. Two-tone maken in mijn hal

  Ook al was dit project maar tijdelijk (de hubby vond het namelijk verschrikkelijk), toch waren jullie mega enthousiast over mijn DIY two-tone muur maken in de hal. De witte muren werden Fristi roze en matchten ineens prachtig met de roze trapbekleding. Maar helaas komen er aan sommige make-overs abrupt een einde als de man des huizes er hartkloppingen van krijgt. Dus in de eerste week van januari gaan mijn vader en ik ALLES opnieuw verven in een kleurtje dat de hubby wél mooi vindt. Wordt vervolgd…

  two-tone
  keuken make-over

  4. Nieuwe keuken uitzoeken voor Jennie’s boshuisje

  Ik maak graag anderen blij met make-overs en deze vond ik toch wel heel bijzonder: Jennie van Jennie from the blog kreeg een mooie keuken van Bruynzeel Keukens voor in haar boshuisje die zij samen met mij ging uitzoeken. Door Corona moeten we helaas nog even wachten op de overige video’s mét eindresultaat, maar die komen hopelijk snel weer online als de lockdown voorbij is. Extra leuk: ik maakte voor de eerste video niet alleen een keukentour, maar ook een hometour door haar beregezellige boshuisje. Al gezien?

  Thuis in het houten boshuisje van Jennie
  Thuis in het houten boshuisje van Jennie
  Thuis in het houten boshuisje van Jennie

  5. De bloesemboom in huis is terug van weggeweest

  Jarenlang pronkte er een lelieboom in onze woonkamer, maar dit jaar kwam hij dan eindelijk weer terug: dé bloesemboom! Ik ben hier nog altijd zo blij mee, net als de citroenboom op mijn thuiswerkplek. En extra leuk: deze twee bomen gaan regelmatig wisselen dus houd mijn blog in het nieuw jaar in de gaten voor nieuwe bomen in ons huis…

  6. DIY kalkverf aanbrengen voor een speels effect

  Wat was het een feest om de slaapkamer van Mariska Oldenburg te pimpen met een DIY kalkverf muur. Samen gingen we een halve dag aan de slag en het was me toch gezellig. Na de eerste laag was ze al razend enthousiast. Met wat nieuwe woonaccessoires stylede ik het hoekje af. Missie geslaagd! Mariska woont inmiddels in een nieuw droomhuis in Rotterdam dus wie weet wat ik er in de toekomst nog mag pimpen daar…

  DIY kalkverf
  DIY: kalkverf aanbrengen voor een speels effect

  7. Nichtje verrassen met kinderkamer make-over

  Met al mijn make-overs ben ik blij, maar deze was toch wel de allerleukste om te doen: die voor mijn nichtje Skye. Haar mierzoete kinderkamer maakte ik nog gezelliger met een aantal accessoires én haar moeder (mijn zus) was blij met de snoerloze steelstofzuiger die ik meebracht om het kamertje vlekkeloos te houden…

  8. Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek

  De meest recente make-over in ons huis was die van de inspiratiewand op mijn thuiswerkplek. Die duurde alleen wat langer, want ik had verkeerd behangen. Niet getreurd want na een halve dag opnieuw behangen, was dit hoekje eindelijk af. Zo blij met het Oosterse behang. Ik blijf ernaar kijken…

  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek
  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek
  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek

  9. Haal Marrakech naar je tuin met deze handige tip

  Het Marrakech interieur van Sanne was de eerste hometour die ik na de eerste lockdown weer schoot. Een huis bomvol inspiratie, waarvan de tuin een van mijn favoriete ruimtes was. Hier waande je in Marrakech zonder ook maar een vliegtuig te hoeven pakken. Coronaproof, toch? Ze creëerde zo’n Marrakech sfeertje door de muur en bank te stucen met cement gebonden mortel. Et voila: op vakantie in eigen tuin!

  Dit waren de best bekeken woontips, DIY's en make-overs van 2020

  10. Mijn slaapkamer make-over bij Samantha en Alex

  De slaapkamer make-overs die ik eind dit jaar deed bij zowel Mayke en David en Samantha en Alex waren zo leuk om te doen. De romantische en hotel chic slaapkamer van de zwangere Samantha en haar vriend Alex was een enorme verandering met hoe het er eerst uitzag: van saai en kil tot aan warm en knus. De twee zijn gelukkig nog altijd erg blij met hun nieuwe slaapkamer.

  Dit waren de best bekeken woontips, DIY's en make-overs van 2020
  Dit waren de best bekeken woontips, DIY's en make-overs van 2020
  Dit waren de best bekeken woontips, DIY's en make-overs van 2020

  In 2021 komen er uiteraard weer heel veel hometours, DIY’s, video’s, make-overs en woontips online. Voor nu wil ik jullie allemaal een mooi, gelukkig, liefdevol en vooral ook gezond 2021 wensen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu