Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn favoriete geur in huis + win een sfeer make-over - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  Mijn favoriete geur in huis + win een sfeer make-over

  Onlangs vertelde ik jullie over de geuren die ik op dit moment in mijn huis gebruik. Van heerlijke geurende geurstokjes in mijn toilet en slaapkamer tot aan een luxe geurkaars in mijn zithoek. Stuk voor stuk heerlijke geuren, maar er is één geur die een hele bijzondere betekenis voor mij heeft…

  Samen met Rituals ga ik de komende tijd vertellen over de geuren in mijn huis, wat deze geuren voor mij betekenen en hoe je deze stylet in huis. Dit keer maakte ik er alleen geen fotoshoot van, maar een video waarin ik jullie meer vertel over mijn ultieme geur in huis, namelijk die van vijg. En als jullie mijn Toscaanse bruiloft gevolgd hebben, gaat er nu vast wel een belletje rinkelen…

  Shop the look

  De producten in de video zijn de geurstokjes en geurkaars Wild Fig uit de Private Collection. De thee is Rose Wisdom, het zilverkleurige theekopje is ook van Rituals en het vest komt uit de Soulwear collectie, is gemaakt van o.a alpaca wol en o zo zacht. Leuk feitje: alpaca’s voorzagen de Inca’s 5000 jaar geleden al van hun wol. Daarnaast is alpaca wol te vergelijken met cashmere en mohair. En een extra interessant feitje: alpaca’s houden ervan zichzelf te showen. Echte diva’s dus!

  Win een sfeer make-over door mij!*

  Goed nieuws voor jullie, want ik geef drie sfeer make-overs weg in inspirerende huizen. Ik kom dan bij je langs om je huis extra sfeer te geven met Rituals producten. Als kers op de taart maak ik ook nog eens een binnenkijker van je huis. Kans maken? Doe dan mee met de House of Rituals Tour door mij een mailtje te sturen naar info@interiorjunkie.com o.v.v. ‘Ik doe mee met de House of Rituals Tour’ en enkele foto’s (low res) van je huis (en dan sowieso de woonkamer en slaapkamer) plus je adres. Enne, spread the word!
  * DE WINNAARS ZIJN AL GESELECTEERD. JE KUNT HELAAS NIET MEER MEE DOEN. 
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Rituals. Door samen te werken met merken als deze kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support!
  ** Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu