Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Dit hotel is de perfecte bestemming om te overwinteren - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  24 november, 2017

  Dit hotel is de perfecte bestemming om te overwinteren

  Ik denk dat ik niet de enige ben die met dit weer graag vertrekt naar een tropische bestemming,= om daar te overwinteren. De winterdepressie kickt namelijk nu al in bij mij. Tijdens de herfst. Eens in de zo veel tijd ligt ik hier een hotel uit, uit binnen- of buitenland en dit keer is hotel Esencia aan de beurt. Prachtig…

  Dit hotel is wel de perfecte bestemming om naartoe te vluchten in de koude wintermaanden. Het hotel staat in Mexico aan het strand, waardoor je een prachtig uitzicht hebt wanneer je wakker wordt. De kamers zijn allemaal heel basic ingericht, maar dat geeft juist de rust die je wel nodig hebt.

  Een tropisch kleurenpalet, met veel hout, wit en natuurtinten, over het hele hotel. Ook heeft het hotel een ‘health club’, een soort spa, waar jij nog meer tot rust kan komen. Bestaat er een vakantie die nog idealer is dan deze? Ik denk het niet. Aan dit alles hangt wel een behoorlijk prijskaartje. Voor al $532 per nacht kan je hier verblijven. Bekijk hieronder de foto’s van dit prachtige hotel.

  esencia2 esencia3 esencia4 esencia5 esencia6 esencia7 esencia8

  Beeld gevonden via:

  Hotel Esencia

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu