Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Deze boerderij in Portugal is nu een cool hotel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  29 oktober, 2017

  Deze boerderij in Portugal is nu een cool hotel

  Niet alleen huizen zijn leuk om in binnen te kijken, maar hotels zijn net zo leuk. Onder het mom van ‘hotspots’ licht ik af en toe een hotel uit in binnen- en buitenland. Dit keer is het Uva do Monte hotel in Melides aan de beurt welke ooit een boerderij was. Een heel knus en schattig hotel, op vijf minuten van het strand.

  Wanneer je dit hotel binnenkomt, krijg je meteen het gevoel van een boerderij. Niet gek ook, want het was vroeger ook een boerderij. Heel gezellig en ouderwets ingericht met veel barokelementen in de kamers. Het hotel heeft vier huisjes, waarvan eentje plek heeft voor drie personen en de anderen voor twee. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een huis te huren waar je met acht personen kan verblijven.

  De verschillende kamers zijn allemaal in diezelfde boerderij-achtige en baroksfeer ingericht met een natuurlijk basis. De muren zijn beschilderd met, lijkt het, roze waterverf en de vloeren en het plafond zijn van oud hout. De meubels ogen antiek. Het zou me daarom ook niks verbazen als alle meubels bij een vintagewinkeltje zijn gehaald, zo leuk! De prijs per nacht is niet bekend, maar bekijk voor nu eerst maar even de foto’s hieronder.

  portugal2 portugal4 bewerkt portugal5 bewerkt portugal6 portugal7 bewerkt portugal8 bewerkt portugal9 bewerkt

  Beeld gevonden via:

  Uva do Monte

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu