Deze eeuwenoude boerderij is nu een gezellig vakantiehuis

Deze nieuwe binnenkijker is een achttiende eeuwse boerderij, omgetoverd tot vakantiehuisje. Geheel in landelijke stijl ingericht, om het boerderij gevoel te behouden. Super schattig en ontzettend knus. Even tot rust komen van alle hectiek in de stad en back to basic in deze boerderij. Genieten…

Alles in deze voormalige boerderij is in een landelijke stijl behouden. Het geeft een bepaalde gezelligheid en het past ook perfect bij de basis van het huis. In de badkamer is bijvoorbeeld gewerkt met lambrisering en het plafond bevat een rij balken.

cottage bewerkt 2

Qua interieur is er in deze boerderij veel gebruik gemaakt van kleur. De woonkamer bevat bijvoorbeeld stoelen en banken in verschillende kleuren en materialen. Hier komt dat knusse weer heel erg terug, mede door de open haard die hier ook staat. Verder komt hout ook terug in de meubels en dit zorgt voor het natuurlijke en ouderwetse effect in deze boerderij. De inrichting is afgewerkt met aardewerken accessoires en kleurrijk groen. Wat vinden jullie van deze eeuwenoude boerderij welke nu fungeert als vakantiehuis?

cottage bewerkt 3
cottage bewerkt 5
cottage bewerkt 6
cottage bewerkt 7
cottage bewerkt 8
cottage bewerkt 9
cottage bewerkt

Beeld gevonden via:

My Domaine

Reageer ook