Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Coole woonwinkel: Astier de Villatte - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  10 september, 2014

  Coole woonwinkel: Astier de Villatte

  Coole woonwinkel: Astier de Villatte

  Om de hoek bij het Louvre, in de rue Saint Honoré, vind je meerdere bijzonder boetiekjes. Eén daarvan is Astier de Villatte.

  Deze winkel richt zich op high-end clientèle, maar zolang je niet je 12-delige dagelijkse servies daarvandaan haalt, is het niet onbereikbaar. Er is een grote keur aan uniek keramiek (borden, schalen, kommen, maar ook andere aardewerken producten), kaarsen, wierook (-houders) and so on. In feite dus alles voor op en rond de tafel kun je er vinden. Daarnaast verkopen ze ook elegant papierwerk voor je aantekeningen.

  Niet alleen de winkel, ook de website is een bezoekje waard.

  Coole woonwinkel: Astier de Villatte Coole woonwinkel: Astier de Villatte  Coole woonwinkel: Astier de Villatte Coole woonwinkel: Astier de Villatte Coole woonwinkel: Astier de Villatte Coole woonwinkel: Astier de Villatte Coole woonwinkel: Astier de Villatte Coole woonwinkel: Astier de Villatte Coole woonwinkel: Astier de Villatte Coole woonwinkel: Astier de Villatte Coole woonwinkel: Astier de Villatte

  Waar vind je het?
  Astier de Villatte  – 173, rue Saint-Honoré. 75001 Paris

   

  Beelden door Stefanie Stappers

  Stefanie schreef over meer hotspots in Parijs:

  StefanieStefanie (25) heeft een zwak voor dingen die het dagelijks leven mooier maken: alledaagse dingen zouden juíst bijzonder moeten zijn. Ze omringt zich dan ook graag met bijzondere spullen – van zelf gemaakte tot vintage interieurpareltjes. Na haar studie kunstgeschiedenis is ze naar Parijs verhuisd om zich onder te kunnen dompelen in de musea, boutiques, interieurwinkeltjes, fijne hotspots en koffietentjes. Ze zal haar Parijse must-see plekken vanuit daar met Interieurjunkie gaan delen. Voor meer inspiratie van Stefanie kun je haar volgen op Pinterest.

  Eén reactie op “Coole woonwinkel: Astier de Villatte”

  1. […] interieur is een mix van tweedehands meubelstukken, vintage glaswaren en keramiek, IKEA vondsten, kleurrijke kunst en wereldse woonaccessoires die het stel tijdens reizen op de kop […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu