Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Bloesembomen scoren @ Zomers Bloemen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  Bloesembomen scoren @ Zomers Bloemen

  Hoera! In samenwerking met Peroni’s campagne Storie di Stile licht ik in Amsterdam en Rotterdam mijn favoriete woonspots uit. Na het Conservatorium Hotel is het dit keer de beurt aan mijn favoriete bloemenwinkel..

  Zomers Bloemen is met stip mijn ultieme bloemenwinkel. Voor deze kunstzinnige shop reis ik graag vanuit Amsterdam naartoe in het weekend om even rond te snuffelen. Hier komen namelijk mijn o zo geliefde bloesembomen vandaan; ik heb er thuis namelijk twee. Het mooie is dat deze nét echt lijken, maar eigenlijk nep zijn. Bij Zomers vind je gelukkig ook gewoon echte bloemen en heel veel mooie woonaccessoires.

  In het Conservatorium Hotel schoten we een video, bij Zomers schoten we een fotoshoot die je op de site van Storie di Stile kunt zien. Houd vooral de site in de gaten want er komen nog veel meer van mijn favoriete woonspots online. Enjoy!

  Bloesembomen scoren @ Zomers Bloemen

   

  Reacties zijn gesloten.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu