Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interior Junkie proof restaurant: Roti Canai, Bali - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  24 juli, 2015

  Interior Junkie proof restaurant: Roti Canai, Bali

  Bij Roti Canai eet je, zoals de naam al doet vermoeden, roti. Niks meer, niks minder. De lekkerste (én ook de enigste!) van Canggu. Maar ik zit er vooral ook graag voor de mierzoete Teh Tarik én het stunning interieur. Een van mijn favoriete adresjes in Canggu..

  Roti Canai is in dezelfde stijl als het winkeltje By The Way ernaast waar ik van de week over schreef. Het lijkt alsof er een globetrotter woont die op z’n vele reizen spullen verzamelt en in huis stalt. Hier vind je heel veel houten fotolijstjes met vrolijke prints, een enorme lamp van schelpen, een lamp van een fietswiel (!), prachtige verweerde (klap)deuren (zucht..) en heel veel vintage krukjes. Om vrolijk van te worden.

  Je kunt trouwens binnen naar beide panden lopen dus ik verwacht dat het van dezelfde eigenaar is. Het is heel fijn toeven hier, vooral als je even een dagje flink moet werken (zoals ik van de week..). Of gewoon even een theetje of koffietje wilt doen want ze hebben ook een mini-terras met coole, witte stoelen. Ik ben fan!

  Meer over mijn Balinese avontuur vind je op mijn Instagram.

  Interior Junkie proof restaurant: Roti Canai, Bali Interior Junkie proof restaurant: Roti Canai, Bali Interior Junkie proof restaurant: Roti Canai, Bali Interior Junkie proof restaurant: Roti Canai, Bali Interior Junkie proof restaurant: Roti Canai, Bali Interior Junkie proof restaurant: Roti Canai, Bali

   

  Beeld: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Reacties zijn gesloten.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu