Binnenkijken in een huis met stunning vloer en deuren

Op de een of andere manier zien alle huizen in Scandinavië er fantastisch uit, zo ook deze. Je kunt er weinig slechts over zeggen, want het huis is tot in de puntjes gestyled. Van de witte vloer tot aan de stunning deuren naar de slaapkamer. Een fijn knus appartement met hier en daar wat vintage.

Bij binnenkomst in dit huis valt meteen het lichte uiterlijk op. Enerzijds door een zee van licht wat binnenstroomt, anderzijds door de witte vloer en muren. Ook alle deuren in huis zijn wit en het geeft echt rust door het hele huis. Fijne aan een witte basis is dat je gemakkelijk je interieur kan aanpassen, mocht je het zat zijn, want op een witte vloer bijvoorbeeld, past echt alles.

Als je doorloopt naar de woonkamer staat daar een prachtige open haard en een groot Perzisch tapijt, wat net dat beetje kleur geeft aan de geheel witte ruimte. Aan de woonkamer grenst de slaapkamer, waar wederom zo’n mooie open haard staat, maar wat vooral de aandacht trekt zijn de stunning houten deuren. Geverfd in het wit, maar op sommige plekken is de verf eraf, waardoor ze echt een vintage look krijgen. Benieuwd geworden naar de foto’s? Die kun je hieronder bekijken.

hout17
hout2
hout3
hout4
hout5
hout6
hout7
hout8
hout9
hout10
hout11
hout12
hout13
hout14
hout15
hout16

Beeld gevonden via:

Entrance

Reageer ook