Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Surprise weekend! Interior Junkie proof overnachten in Hamburg - Interior junkie
Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 29-04-2024

    9 augustus, 2016

    Surprise weekend! Interior Junkie proof overnachten in Hamburg

    Wat zeg je als je gevraagd wordt door Motel One en CherryLAB voor een weekend weg naar een onbekende bestemming? Ja, natuurlijk! Dus daar ging ik. Met mijn minikoffertje reisde ik af naar Schiphol om vanuit daar weg gevlogen te worden naar, een toen nog, onbekende locatie. Spannend!

    Daar stond ik dan op Schiphol. Geen idee waar ik heen ging en met wie. Alsof ik op een blind date ging. Nadat ik mijn reisgenoten eenmaal had ontmoet, kwam het hoge woord eruit; we vlogen direct door naar Hamburg. De stad van vintage, antiek, wilde stapavonden en prachtige architectuur…

    motelone

    csm_motel_one_hamburg_michel_guenstig_20_b3020d8bba

    surpriseweekend-interiorjunkie3

    Are we there yet?!

    Na een kort tripje kwamen we aan in het mooie vintage Hamburg. Als een echte interior junkie lette ik natuurlijk direct op het interieur toen ik Motel One binnenstapte. Ik werd aangenaam verrast; het hotel was warm, gezellig, vintage en vol met design. Een goed begin van mijn weekend.

    Ook de kamer was in stijl met een turquoise kleur die je overal terug vindt, de houten accenten en de vintage touch. En dat geheel uitgevoerd in design én met een cupcake als smakelijk welkomscadeau. Bezuinigen op interieur en design (én iets mierzoets!) is hier niet aan de orde.

    Surprise weekend! Interior Junkie proof overnachten in Hamburg

    surpriseweekend-interiorjunkie

    surpriseweekend-interiorjunkie3

    surpriseweekend-interiorjunkie3

    Custom made formule

    Nadat ik de cupcake verorberd had (prioriteit nummer 1) begaf ik me weer richting de lounge waar ik me liet vertellen wat het concept was van het hotel. Elk hotel heeft overeenkomsten, zoals de kleur, de stijl, de comfort én de prijs. Interessant.. Maar het echte leuke vond ik dat elke hotel een eigen subconcept heeft. Het geheel word in de zelfde kleuren en stijl uitgevoerd maar elke hotel heeft zijn eigen accenten. Je zult dus nooit hetzelfde interieur tegen komen. Kijk daar word ik als een ware interior junkie dol enthousiast van. Zelfde prijs maar elke keer in een ander jasje. Dat maakt natuurlijk nieuwsgierig naar al die andere hotels van Motel One.

    csm_motel_one_hamburg_michel_guenstig_11_11c2311cd8

    surpriseweekend-interiorjunkie3

    Star-club Hamburg

    Dit hotel, Hotel Motel One Hamburg Am Michel, heeft The Starclub als subconcept. Een muziekclub in Hamburg uit de jaren 60. Deze club werd vooral op de kaart gezet door de vele beroemdheden die daar opgetreden hebben. Deze beroemdheden zie je dan ook langskomen op de schermen in het hotel. Het hele hotel heeft dat vintage club sfeertje met de leren banken een donkere bar en de discobal.

    En niet alleen dit hotel had die vintage uitstraling. De hele stad ademde het sfeertje. Overal zag je vintage winkels en vlooienmarkten en er hing overal dat relaxte sfeertje. En dat op slechts 500 km afstand van ons mooie Amsterdam. Ik vloog erheen maar een roadtrip naar Hamburg is natuurlijk ook niet verkeerd.

    csm_motel_one_hamburg_michel_guenstig_14_a96fdd3b3b

    surpriseweekend-interiorjunkie3

    Hamburg is een stad om bij te komen en weer helemaal stuk te gaan, te shoppen en waar je kunt genieten van Gin Tonics en heerlijke wijn. Je merkt al hoe mijn weekend eruit zag. Een echte aanrader!

    Maar er is meer…

    Houd de site in de gaten want uiteraard ging ik ook op zoek naar Interior Junkie proof (woon)adresjes.
    Beeld 5,6,7,8,10,12 via Myrna
    Overig beeld: Motel One
    myrna

    Als ontwerper in spé is Myrna dol op alle vormen van design, vooral interieurdesign heeft dat extra beetje liefde gewonnen. Vandaar dat ze ook Interior Design & Styling is gaan studeren. Nu heeft ze haar kleine dorpje in Twente verlaten voor het mooie Amsterdam, daar is ze van plan nieuwe inspiratie en kennis op te doen in de interieurwereld. Met deze kennis wil ze op den duur haar eigen bedrijf starten. Al haar interieurbelevingen en inspiratie zal ze met haar geliefde camera vastleggen en beschrijven in haar blogs. Daarnaast mag Myrna zichzelf het komende half jaar dé Interior Junkie proof stagiaire noemen. Volg haar ook op Instagram. 

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu