DIY: maak je eigen budgetproof ananasvaas

Met deze DIY heb je twee vliegen in één klap. Je hebt namelijk een ananas die je kunt opeten én van de buitenkant maak je een vaas. Super handig voor als je tijdelijk wat meer vazen nodig hebt. Geniaal wat mij betreft. Als je niet van standaard houdt, dan is deze budgetproof DIY zeker iets voor jou.

De bloemen die je erin zet moeten wel heel mooi zijn anders is de vaas straks nog de eyecatcher. Deze DIY die ik vond op de blog A Pair and a Spare duurt hooguit 10 minuten en blijft goed zolang jou bloemen ook goed zijn. Wanneer de bloemen uitgebloeid, zijn gooi je deze dus met vaas en al weg. Scheelt ook weer een vaas schoonmaken én dus ideaal voor de luie interior junkies onder ons.

14830996338_022b79d921_b

wendy

Een ontwerpster met buitengewoon veel liefde voor interieur. Zo zou Wendy, die uit het pittoreske dorpje Winkel komt, zich omschrijven. Momenteel studeert ze met veel liefde en passie Fotografie aan de Akademie Vogue. In de toekomst hoopt ze ontwerp en fotografie te kunnen combineren. De komende tijd zal zij al haar interieur tips en tricks met jullie delen.  Daarnaast mag Wendy zichzelf de komende twee maanden dé Interior Junkie proof stagiaire noemen. Volg Wendy via haar website én Instagram.

Reageer ook