Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Win een Valentijnsdiner voor twee - Interior junkie
Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 28-04-2024

    9 februari, 2013

    Win een Valentijnsdiner voor twee

    Valentijnsdag nadert en weet je nog niet wat je je lief cadeau geeft?! Geen nood: ik geef een tafeltje voor twee weg in het vernieuwde Rose’s Cantina!

    Sinds 1982 is Rose’s Cantina een feit onder liefhebbers van Mexicaans eten, maar na ruim 30 jaar werd het tijd voor een nieuw sausje. Nog altijd heerlijk Zuid-Amerikaans met een duister tintje. Stap Rose’ Cantina binnen en je waant jezelf in een wereld vol cultuur, mode, film, kunst en fotografie. Neem plaats op een vintage stoel terwijl de industrieel ogende ruimte wordt verlicht met kaarsen en tientallen gloeilampen.

    Wil jij je Valentijn verrassen met een romantisch driegangerdiner voor twee tijdens de Dag des Liefde?! Volg dan onderstaand stappenplan:

    1. Klik op de FACEBOOK SHARE-button onderaan de post én deel deze actie met je vrienden (want die gun je toch ook een Valentijnsetentje?!)
    2. LIKE de Facebookpagina van Interior Junkie en laat een Valentijnsberichtje achter.

    De winnaar of winnares wordt aanstaande dinsdag bekend gemaakt. Good luck!

    www.rosescantina.com

    Eén reactie op “Win een Valentijnsdiner voor twee”

    1. Eva schreef:

      Zelf heb ik wel geen valentijn maar ik zou heel graag met deze actie een goede vriendin willen verwennen.. Haar exvriendje (wat een enorme lul is) heeft het net uitgemaakt en ik wil graag dat ze niet met een negatieve kijk op valentijnsdag kijkt.. Fingers crossed. Vind het echt een hele leuke actie!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu